Herkesin Bayramı Kutlu Olsun! Sokak Hayvanlarına Yardım Etmek İster Misiniz?

Öncelikle herkesin bayramı kutlu ve mutlu olsun. Bu siteye çok önceden üyeydim, buranın amacının ne olduğunu, sizlerin ne kadar hayvan dostu olduğunu çok iyi biliyorum.


Ben Bursa'da yaşıyorum ve 8 tane sokak kedisi bakıyorum. Kesinlikle maddi durumu iyi olmayandan yardım, ya da kesinlikle kimseden para istemiyorum. Sadece adresime mama kargosu istiyorum. Marka, hiç fark etmez, hatta ucuz bile olsun...


Özelden mesaj atanlara kanıtlı fotoğraf atarım. Bu mübarek bayram gününde yemin ederim ki yalanım yok. Ayrıca bunu gören, yardım edecek gücü olmayan ya da anca kendi çevresine ya da beslediği hayvan dostuna yardım edebilen arkadaşım, senin canın sağ olsun!


Kimse yardım etmezse de bir ricam da, ki çoğu bunu yapıyordur şudur: Kapı önünüze bir kap yemek, mama koymanız. Maddi durumunuz iyi değilse yemek artıkları, hiç iyi değilse de bir kap su koymanızı rica ediyorum. Ayrıca, kimi kasaplarda ücretli, kimi kasaplarda ücretsiz kemik, deri, artık vs. bulunuyor. Onları aracınız var ise kutu kutu, yok ise poşet ile alıp, mümkünse şehir girişleri ve çıkışları, dağ girişleri ve çıkışları, köy girişleri ve çıkışlarına falan, mümkün değil ise de mahalle, köşe başlarına dökmenizi rica ediyorum.


Bu siteye üye olan herkesin içini çok iyi biliyorum, beni de anladınız bunu da biliyorum. Dediğim gibi mesele tek benim 8 kedim değil, diğer milyonlarca sokak hayvanı... Ve şunu da diyeyim, eğer mama gönderecekseniz, yani imkanınız var ise ilk önce bana değil, barınaklara ve hayvan derneklerine bağış yapın lütfen. Beni 2. plana atın.


Tekrar herkesin bayramını kutlar, sokak hayvanlarının aç kalmaması ve mama fiyatlarının olağan şekilde düşmesi, mamadaki vergilerinin sıfırlanması ve bu siteye üye olan kişilerin katbekat artması dileğiyle... Kalın sağlıcakla!

Henüz Cevap Yazılmamış :/

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 182 Görüntüleme
  • 0 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81617 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR