Kedinizin Eskilerne Talip Tatlı Mı Tatlı Barınak Dolusu Yavrucak

miasugok
miasugok

12502 Puan

Arkadaşlar merhaba, daha önce de söylemiştim çok havada kaldı, çarşamba günü sınavım olduğu için bu konuyla çok ilgilenemeyeceğim ama yine de gerekli tüm bilgileri soruda vereceğim. Instagramda barinak_melegi diye bir sayfa var, türkan adında veterinerlik okuyan bir kız, barınaktaki hayvanlara gözü gibi bakan, hatta bir çok sosyal sorumluluk projesinde yer alan bir kız, elazığ hayvan barınağını orada yaşayan hayvanlar için güzelleştirmeye karar vermiş. Bize düşense şu, kedinizin kullanmadığı ne varsa, büyüdüğü için artık oynamadığı oyuncaklar, küçük gelen tırmalama tahtaları, yatmadığı yataklar, mama kapları hatta yarım kalan mamalar, eski taşıma çantalarınız, hepsine talipler. Biliyorum ki böyle şeyler çoğunlukla çöpü boyluyor, bence atılmasın ve başka kediler de dünyada kediler için tırmalama tahtaları, oyuncaklar, yataklar olduğunu görsün, inanır mısınız ödül maması bile gönderebileceğinizi düşünüyorum. Düşünseniz ya, ödül maması diye bir şeyin tadından haberi olmayan bir sürü kedi köpek. Kızın açık adresini buraya yazamıyorum ne yazıkki, ama isteyen bahsettiğim sayfaya instagramdan mesaj atıp öğrenebilir, ya da özel mesajdan bana sorabilirsiniz, geç de olsa dönüş yaparım. Hiç biri olmazsa, Türkan Ceylan adına elazığ hayvan barınağına gönderip içine de barınağı güzelleştirmek için gönderdiğinizi belirten bir not yazabilirsiniz. Hafi petlebi ailesi biliyorum çok güzel şeyler gidecek bizden o kediciklere köpekçiklere.

5 CEVAP

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Ben bu sayfayı Instagram'da görmüştüm. Bakacağım şimdi . Tuvalet mama ve kabı,tarak gibi şeyler göndersem tuhaf mi kaçar?

KedimVar
KedimVar

119251

Biz çok yer kapladığı için birkaç kedi evi bulunan Kocaman bir tırmalama tahtasını, mama kaplarını, kedi tuvaleti, taşıma kabı, oynanmayan oyuncakları attık. :(( Keşke daha önce haberim olsaydı.

miasugok
miasugok

12502

Yok yok hiç garip kaçmaz, kız zaten barınaktaki bütün hayvanlarla ilgileniyor tek tek tarağınızı da kullanabilir yani gayet.


Hatta yastık ve minder gönderen bile olmuş, kedi yatağı yerine. Onlar bile çok güzel durmuş barınakta ve kedicikler de yatmışlar üstüne.

miasugok
miasugok

12502

Kedimvar çok üzüldüm şuan gerçekten çok:( benim de Cumartesi günü haberim oldu, adresi falan cumartesi günü aldım ve dediğim gibi henüz kargoyu çıkartamadım, sınavımdan sonra hepsini halledicem inşallah. Gönderemeyince de bir heyecan sardı bari herkesin haberi olsun dedim.


Neyse artık eminim bir sürü güzel şey gidecektir ki gitmeye başlamış bile siz merak etmeyin çok sağolun:)

miasugok
miasugok

12502

Bu arada son bir şey daha söyleyip ders çalışacağım, daha önce de yazdım demişim soruda, sonra da benim de cumartesi haberm oldu demişim, daha önce barınak için ilaç ve mama yardımı yapabileceğinizi söylemiştim ama bu barınak güzelleştirme projesinden yeni haberim oldu. Yani daha önce böyle bir şeyden bahsetmedim :(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 485 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR