Kedimizin Cinsini Bilmiyoruz?

Merhabalar biz bu yavruyu gönüllü sahiplendik. Annesi yok. Cinsini de bilmiyoruz. Veteriner sordu bilmiyoruz dedik, kırmaya da benziyor dedi. Her cinsin kendine has özellikleri hastalıklara eğilimi var... Temkinli olmak istiyoruz. Tahminlerinizi paylaşabilir misiniz?


5 CEVAP

aeri-l
aeri-l

112416

Bence yavru kırma değil. Siz de tahmin etmişsinizdir sanırım ki pet olarak british longhair olarak kaydetmişsiniz. Seceresi olmadığı için scottish straight longhair diğer adıyla da highland straight denebilir. Aşırı tatlı bir yavru tüyü kadar ömrü olsun 😍

Mila__kedi
Mila__kedi

104317

benim british kedim var küçükken böyleydi

meov
meov

10494

kulakları öne doğru kapalı kıvrıksa; scottish fold.
kulakları dikse; british kırması veya scottish straight olabilir.
başka bir ihtimalde mesela iran kedisi - scottish gibi kırma da olabilir.

kulakları dik gibi ama küçük anlayamıyoruz sahiplendiren kişi yavruları satan birisi sokağa atacaktı çelimsiz ve çiş kaka yapmayi bilmiyor elimizle yaptirtiyorduk peceteyle ovalayip, süt tozu içmiyor zorla verdik dün 2 kedimiz var o ne yaparsa onu yapıyor dün ilk kedimizden gördüğünü yaparak kakasını yaptı sabah 5 de çok mutlu olduk evde. bugün de kendi kendine çişini yaptı kuma. :) bugün de et aldık haşlayıp kemiğini mamalarina dökeceğim kemikleri guclensin kilo alsin diye 2 gün et suyu 2. gün tavuk suyu olarak değiştirerek vermeyi düşünüyoruz sizce yapılır mı?

Basakdd6
Basakdd6

2267

Biritish ve iran kırması gibi duruyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 425 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80120 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR