Kedim Oyuncağını Sürekli Suya Atıyor

Yazgi17
Yazgi17

432 Puan

Bu durumu bi türlü çözemedim kedim ne zaman su içmeye gitse faresini alıp suyun içine atıyor ve o şekilde su içiyor bu huyundan vazgeçmesi için ne yapabilirim acaba fikri olan var mı:)


6 CEVAP

Heratiko
Heratiko

2426

O attıkça siz çıkarmayın tabii :) kendi haline bırakın başka oyunlarla dikkatini dağıtırsanız bir süre sonra unutacaktır. Kediler oyuncaklarını avları olarak gördüğü için ve doğal yaşamda avlarını güvenli yerlere sakladıkları için evdeki çocuklarımızda da bu saklamaya çalışma durumu görülebiliyor. En güvenli yerler de onlara göre mama ve su kabı:)

gokhansultan
gokhansultan

13926

Bizimki de bi oyuncağı var arada suyuna mamasına tuvaletine götürüyor bırakıyor. Evladı gibi davranıyor oyuncağa :)

Hilalpars
Hilalpars

9792

Ya çok tatlı😊 su içmesine engel olmuyorsa bence bi sorun yok

Benim kedimde suyuna atıyor öyle içiyor çıkarmassam kendisi uğraşıp alıyor suyun içinden. Ama suyuna atmazsa daha az su içiyor o yüzden ellemiyorum kendi nasıl isterse öyle yapıyor

Willy-Wonka
Willy-Wonka

5558

Benimki de sürekli gidip gidip bana inadına yapar gibi suyuna atıyor. İçinden de içmiyor asla :D gece de atmış oluyor sabah baktığımda içinde ne oyuncağı varsa onu buluyorum sonra bağırıyor tabi su ver diye. Henüz bir çözüm bulamadım ama içten içe deliriyorum :D

bskrkn
bskrkn

939

Benim kedim de yapıyor bunu ama oyuncaklarını genelde mama kabına getiriyor, su kabına ise hep kağıttan top atıyor :D sabah kalktığımda suyun içinde erimiş kağıt parçaları buluyorum ne yaptıysam vazgeçmiyor sürekli o kağıt toplar oynamayı bitirince su kabına atılıyor :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 333 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81333 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR