Kedi Gezdirme Tasması Önerisi

Tarcin2021
Tarcin2021

2523 Puan

Merhabalar kedimi gezdirmek tasma almak istiyorum. Petlebiden hangilerini önerirsiniz acaba?

10 CEVAP

Busraskanli
Busraskanli

3154

Ne demek rica ederimm🙏

theyusra
theyusra

16477

https://www.petlebi.com/kedi-urunleri/rogz-reflektorlu-kedi-gogus-tasmasi-seti-36-46cm-15mm-kirmizi-beyaz-s.html ben bundan aldım, gayet kaliteli ve güzel üstelik içinden çıkması çok zor. dışarıyı seven bir kediniz varsa bol bol gezdirin boşverin hastalığı falan, ben şu ana kadar tasmayla gezerken hastalık kapan hiçbir kedi görmedim açıkçası.

Aysealev
Aysealev

512

Vucuda tam uyumlu tasma kullanmalısınız. Ama bende ev kedilerinin çok dışarı çıkmalarını onaylamıyorum. Hızla hastalık kapabiliyorlar.

Busraskanli
Busraskanli

3154

Merhabaa :)Bence çok çıkarmayın, dışarı çıkmaya alışırsa evde durmak istemez, sürekli kapı önlerinde miyavlar. Hastalık bulaşma ihtimali de var.
Tabi siz bilirsiniz ben sadece fikrimi belirtmek istedim.
Tasma olarak da boyun tasması kullanmayın bence. Kediler boyun tasmalarını çok kolay çıkarabiliyorlar:) Göğüs tasması daha mantıklı olur.

Tarcin2021
Tarcin2021

2523

Teşekkür ederim cevabınız için. Evet hastalanma konusunda ben de endişe ediyorum. Bu yüzden çok şık çıkartmıycam. Senede 4-5 kere belki olucak. Bir de çatımız var en azından orada hava alır diye daha çok oraya çıkartmayı düşünüyorum. Tavsiyeniz için tekrar teşekkürler 🙏

Warriorsans
Warriorsans

133985

Çok dikkat edin ben dün jelibonu bahçeye çıkardım boxla, tasmasını taktım sorna ama biraz bol geliyor diye korktum en iyisi boxa koyayım eve götüreyim dedim boxa koyarken kaçtı çok korkak bir kedi olduğu için yan bahçeye saklandı zor yakaladık o kadar çok korktum ki

Merhaba, geçtiğimiz yaz (kızımız 11 aylık idi) ilk defa yazlığa götüreceğimiz için, kaçmasından korkarak göğüs tasması aldık. Onu takıp verandaya çıkardığımızda oturduğu yerde duruyor. Birkaç kez kendisi çıkardı, ilk başta şaşkınlıktan hemen yakalandı. Ama sonrakilerde, özgürlüğün ve doğanın tadını alınca bahçede bizi bayağı bir koşturdu. Yine de onu öyle mutlu ve etrafa hoplayıp zıplarken görmek çok güzeldi.

Palyaco
Palyaco

218519

Dışarı çıkarmayın hastalık kapmasin ben o hatayı bir kere yaptım kedim pirelendi pireden kurtarana kadar neler çektim

Gunesyildirimm
Gunesyildirimm

12853

Dışarda hastalık taşıyan bir kediyle kavga ederse o da hastalanır o yüzden mümkün olduğunca kedilerin olmadığı ve korkmaması için sessiz alanlarda gezdirin. Bir de kediniz büyükse alışmayabilir dışarda çok stres olabilir fazla zorlamamak lazım evde mutluysa evde kalsın, camlara file takarak ve cam kenarında oturma alanları oluşturarak hava almasını sağlayabilirsiniz. Çünkü gezdirdiğiniz uerde kedi olmasa bile iç parazit taşıyan bir kedi oraya tuvaletini yaptıysa aşısı olsa bile kedinizin hastalanma ihtimali var. İnstagramda barınak meleğini takip ediyorum köpekleri aşılı olmasına rağmen dışardan gelen bir köpekten hastalık kaptı. İlacın tanesi 2000 liraydı ve fırsatçı bazı veterinerler sırf zor bulunuyor diye 5000 lira istediler. Yine de bir şekilde tüm ilaçları almasına ve köpeklere vermesine rağmen 2 tanesini kaybetti. Düşük olasılık olsa da böyle bir ihtimal olduğu için mümkün olduğunca diğer kedilerden uzak tutmanızda fayda var

blue_hpood
blue_hpood

128183

önerim, başka kedi veya köpek olmayan, sesten ve gürültüden uzak, mümkünse çevresi kapalı, geniş çimenlikli ve ağaçlı bir alan. ben düz bir tasma kullanıyorum, veterinerden 20 liraya almıştım fakat kendini geri geri çok sertçe ve ısrarla çekerse kurtulma imkanı var, neyse ki hiç kalkışmıyor. bi ara reddingonun tasmalarını çok beğenmiştim fakat param yoktu, hiç alamadım:) bi bakabilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 354 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81333 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR