İki Tane 3 Ayliktan Kucuk Yavru Kedim Var.en İyi Kedi Mamasi ?

408ghost
408ghost

1035 Puan

İyi aksamlar arkadaslar.İki tane 3 ayliktan kucuk yavru kedim var.Biri yaklasik 2 aylik digeride 1 aylik.İkisi icinde en guzel mamayi almak istiyorum.Suan icin ProPlan kullaniyorum kedilerimde istahla yiyorlar bi problem yok ama tecrubeli arkadaslarim marka konusunda yardimci olurlarsa sevinirim.

4 CEVAP

Sutunannesi
Sutunannesi

15873

Bende sizler gibi proplan junior kullandım belirli bir süre iştahla yiyordu ve hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadık. Hatta hiç şüphem de yoktu mamadan dolayı. Fakat burada aslında iyi bir mama olmadığını okudum ve içim rahat etmediği için mama değiştirdim. Maddi durumunuz iyiyse orjien alabilirsiniz tahılsızdır onun bir altı yine aynı üreticilerin acana adlı markasıdır. Oda aynı şekilde tahılsız ve tüm yaşam evreleri için uygundur. Bende acana wild arada pasific kullanıyorum. Tavsiye ederim :)) isterseniz kendiniz de araştırabilirsiniz. Yani acana ve orijenin reklam satın aldığını ve bu yüzden devamlı iyi yorumlar yapılarak göz boyandığını okudum bir kaç yerde. Ama kedim iştahla ve mutlulukla yiyor. :)))

408ghost
408ghost

1035

Cevabiniz icin tesekkur ederim.Maddi durum acisindan kedi dostlarim icin aylik bir butce ayirdim ve bu mamalar icinde yeterli oluyor.Tahilsiz mama daha mi iyi oluyor peki ?

goknur
goknur

18247

Onlarin sagligi acisindan evet :) cunku kediler etobur hayvanlardir ve vucutlari tahila gerek duymaz. Ve hatta sebze disindakiler zarar verebiliyor onlara. ( sogan sarimsak disindaki sebzeler) @sutunannesin bahsettigi mamalarda taze sebzeler mevcut. Ama her kedi begenmeyebiliyor. Numune isteyerek onun sevdigi mamayi bulabilirsiniz. Benim kedim acana pasific i hic sevmedi mesela. Cok agir balik kokuyor ama icerigi guzel ve yararli. Balik sevmesine ragmen begenmedi. Fiyati daha uygun bonacibo mamasini istahla yiyor. Icerigi bu bahsedilen mamalar kadar parlak degil. Ama ben tek kuru mama vermiyorum. Yas mama veriyorum yine bonocibonun gayet guzel sizede tavsiye ederim. Kocaman parca parca etleri var icinde ve cok guzel kokuyor ve bir kerede biraksam yarim kutu yiyecek. Bunun yaninda ek olarak taze ette veriyoruz biz. Kuru mamanin icinden alamadigi vitamin protein vs. Taze etlerle dengelemeye calisiyoruz.

Pro plan royalcanin ve hills hiç sağlıklı mamalar değildir .. içeriklerinde ki et miktarı az ve taze olduğu söylenemez .. ve kedilerin ihtiyac duymadığı birçok şey barındırır . Tahıl gibi mesela .. en sağlıklı mamalar instinct ,orijen,acana ,nd ,now fresh ,petcurean go , applaws ve naturea dir .. bütçeniz uygun değilse profine ,brit care ya da matisse alabilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 722 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81996 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR