Kedim Otistik Olabilir Mi

Incirreis
Incirreis

813 Puan

Merhabalar, direk konuya gireceğim kedim 3 yaşında, 2 aylığından beri bizde kalıyor ama bir kere bile bize sevdirmedi sadece yemek istediğinde göbeğini açıyor cinsinden dolayı diye düşündük ama bizle göz teması da kurmuyor. taradığımızda sanki ona işkence ediyormuşuz gibi bağırıyor, asla dokundurmuyor. hiç mırladığını da duymadım. pati vermeyi hızlı öğrendi ama yine de pek zeki değil. bir yerde mahsur kalsa gıkını çıkarmaz. kedim otistik olabilir mi?


7 CEVAP

theyusra
theyusra

16477

british kedilerinde kalıtsal otizm rahatsızlığı var zaten, kanıtlanmış bir şey bu. ama tanısını koyacak insanlar biz değiliz, anlattıklarınız sadece kişiliği de olabilir.

Novalizm
Novalizm

947

Benim oğlan da british bu kedilerin karekterleri böyle tekir kediler gibi size sevgi gösterisinde bulunmaz. Sabah uyandığın da yada uykusu geldiğinde sürünür etrafınızda dolanır. Karnı doysun yüzünüze bakmaz :) bazen zorla kucağıma alıp öpüyorum yere bırakınca kendini yalıyor biraz sevsem yatınca kalkıp başka yere yatıyor.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Cins kediler genelde zeki olmaz aynı kedilerin çiftleştirilmesiyle üretildiği için genetik hastalık riski taşır tararken canı yanıyor olabilir veteriner kontrolü yapıldı mı?

Anonymus683514
Anonymus683514

11855

Kedilerde otizm oluyor mu bilmiyorum nihayetinde sosyal becerilerle ilgili bir durum kediler zaten aşırı sosyal hayvanlar değiller. Bir de bu British Shorthair kediler zaten genelde kendini sevdirmiyor. Ben sevdirenine denk gelmedim pek

meov
meov

10494

sanmıyorum yaa tipik british ruh hali.

Aysh
Aysh

1002

Erkekmı kedınız ?

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Sadece karakteri de olabilir bu saydıklarınız. O yüzden pek bir şey söylemek doğru olmaz. Zaten tanısını koyacak kişiler de bizler değiliz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 406 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.995 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR