Yavru Kediler

Bbgm
Bbgm

2834 Puan

Çok dikkatimi çekmeye başladı herkeste bir yavru kedi durumu var. Yani sokakta hamile anne bulan, ya da direk yavruyu bulan kişiler haricinde olanlara sormak istiyorum. Kediniz nasıl çiftleşti, neden izin verdiniz, kedi mi üretiyorsunuz, ya da kaçtı ise neden dikkat etmiyorsunuz, neden kısırlaştırmıyorsunuz, o yavrulara ne olacak siz mi bakacaksınız, sahiplendirecekseniz başka var olan canların yuva bulma şansını azalttığınız için içiniz acımayacak mı?

6 CEVAP

Selenay1
Selenay1

11443

Cins kedisi olanlar bir kere anneliği ya da babalığı(çok umrundaymış gibi) tatsın diye aslında yavru kedi sevmek için bahane üreterek çiftleştiriyor. Bu kafada onlarca cins kedi sahibi, 1 tane de sokak kedisi sahibi gördüm. Hiç de başka bir kedinin yuva bulma ihtimalini azalttıkları ya da bu cins kedi sektörüne katkı sağladıkları akıllarına gelmiyor. İşlerine de gelmiyor çünkü. Yani neler neler anlatıldı bu insanlara ama yok anlamıyorlar. O yüzden ben sadece rahatsız ediyorum artık. Onun dışında kedilerinin dışarı çıkmasına izin veren hamile kalmadan hemen kısırlaştırmış tanıdıklarım var ve hiçbir problem yaşamadılar en küçüğü 7 8 yaşında yani. Bana çok büyük sorumsuzluk gibi geliyor. Zaten evden kaçıranlar dümdüz sorumsuz. Ama bahçede vs bakıp maddi durumu yetmeyenlere hiçbir şey diyemem. O kişilerin zaten aman çiftleşsin banane kafasında olduğunu düşünmüyorum

Selenay1
Selenay1

11443

Havva mıydı neydi öyle biri çıktı mesela, başta doğası falan filan zırvalıyordu sonra ortaya çıktı ki ablasına vermek içinmiş. Bir de bu kişi sokakta kedileri olan ve onlar yerine cins kedi almayı tercih eden biriydi. Sonra hamlet mi omlet mi ne öyle biri de hem kendisi 1 buçuk yaşlarında kısırlaştırılması gerektiğini savunuyordu hem de kendi kedisi 1 buçuk yaşında olmasına rağmen kısırlaştırmıyordu. Hiç şaşmaz yani bunların hepsi aynı kafada. Eğer bir işten çıkar elde edilmiyorsa o işin riskine ve zahmetine girilmez. Çiftleştirme de dahil buna. O yüzden ben onun sağlığı için doğası için diyen herkesi dümdüz beyinsiz olarak tanımlıyorum.

simbakedi
simbakedi

136205

üremeyi doğalarını bozmamakla adlandırıp kedileri mama ile besliyorlar, veterinere götürüyorlar, evde bakıyorlar. cahil insanların bir sürü bahanesi var. çevresi kedi istiyor diye bile çiftleştiren var yani siz düşünün :D anlamak imkansız bu insanları çünkü akıl, mantık denen şeylerden yoksunlar.

BiciriginAnnesi
BiciriginAnnesi

117491

Cevap veriyorum üreten ve bu hayvanları ticari amaçlı kullananları kınıyor ve Allah belalarını versin diyorum duyduğum anda gördüğüm anda şikayet ediyorum

bademthecatt
bademthecatt

122203

Hepsinin çeşit çeşit bahanesi var ve çiftleştirdikleri için içlerini rahatlatmak için her şeyi yapıyorlar. Cins kedilere o kadar çok üzülüyorum ki hem çoğunun hastalığı oluyor üreticiler tarafından damızlık olarak kullanılıyorlar evde besleyip defalarca çiftleştiren insanlardan bahsetmiyorum bile ne deseniz anlamıyorlar beyin nakli şart diyorum.

Bbgm
Bbgm

2834

Üremenin sağlıkla n3 alakası var zaten tamam doğa beşki ğremeye teşvik eder ama bunu hormonla vs yapar bunun çnüne geçilince oda biter. Cins kedi olayımı hiç anlamıyorum zaten. Cins ne yani cins nedir. Sevgi bunun neresinde. Hadi kimsesiz can olmaz, doğası böyle dersin ama her yer sokaklar barınaklar kimsesiz çocuk dolu.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 182 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR