Uygun Gastrointestinal Kedi Maması Nerden Bulabilirim

F4c4li
F4c4li

193 Puan

Veterinerler haricî satın alabilecegim bir yer varmı

8 CEVAP

toleii
toleii

1926

Merhaba, aynı durum bizde de mevcut ve konuyla ilgili daha önce araştırma yapmıştım maalesef gastro mamayı sadece veterinerlerden temin edebilirsiniz.

Poncimin
Poncimin

116364

• Brit Veterinary Diet serisi Petlebiye gelmişti, belki bakılabilir fakat şuanda gastrointestinal olan çeşidi tükenmiş. Stoğa tekrar gelir mi bilmiyorum ama stoğunu takip edebilirsiniz, aklınızda bulunsun diye demek istedim direkt veteriner serisi bir mama zaten. Stokta yakalarsanız tercih edilebilir, fiyatı 360 TL olarak gözüküyor.


• Bunun dışında N&D Kinoa serisine de bakabilirsiniz. N&D'nin Kinoa serisi özel beslenme ihtiyacı olan kedi ve köpekler için üretilmiş serisi. Bu serisinde kilo kontrolü, üriner sistem, tüy sağlığı ve sindirim sistemi için çeşitli mamaları var. Sindirim sistemi için olan maması N&D Kinoa Digestion. Üretici firmanın kendi sitesinde yani Farmina'nın sitesinde satışı yapılıyor fakat orada biraz daha pahalı, fiyatı 400 TL. Aynı mamayı biraz daha uyguna Pet zz sh op sitesi de satıyor, oradaki fiyatı 360 TL. Bir de pet gro ss diye bir sitede de 320 TL'ye satışını gördüm ama orası ne kadar güvenilir bilmiyorum. Pet zz sh op sitesinden hiç alışveriş yapmadım ama benim bildiğim güvenilir bir site, çoğu kişi alışveriş yapmış yorumları da iyiydi oradan alabilirsiniz.


• Bu iki mamaya kıyasla daha uyguna Sanabelle de bakabilirsiniz. Hassas mide ve sindirim sistemine sahip kediler için kuzulu maması var. Sanabelle Sensitive Kuzulu diye geçiyor adı, fiyatı sitelere göre değişkenlik gösterebiliyor. Mesela Petlebi'de de satışı var, Petlebideki fiyatı 247 TL. Ama çok daha uyguna satan satıcılar da var. Bu site fiyatları kıyaslıyor, burada listelenen satıcılara bakabilirsiniz. Satın alırken güvenilir satıcıları tercih edin.


https://www.akakce.com/kedi-mamasi/en-ucuz-sanabelle-sensitive-fine-lamb-kuzulu-2-kg-hassas-tahilsiz-yetiskin-kuru-fiyati,3256731.html


• Bunların hiçbirine bütçeniz yetmiyorsa, Happy Cat mamalar var. Fiyatına göre gayet tercih edilebilir mamaları var. Özel beslenme ihtiyacı olan hassas kediler için sensitive serisi mevcut. Bu serisinde Happy Cat Hassas Mide ve Bağırsak Kedi maması var. Tam adı Happy Cat Stomach & Intestines. Aroma olarak ördekli bir mama. Ama bu markanın her sitede satışı yok. Kola y ma ma, pet bura da, pet za, hızlı ma ma gibi sitelerde satışını gördüm ben. En uygun fiyat da kol ay ma ma da. Güvenilir bir site alacaksanız oradan alabilirsiniz. Fiyatı 153 TL.


(Veteriner satışı olan mamaların fiyatlarını tam bilmiyorum ama eğer özel bir durumu varsa öncelikli olarak veteriner serisi mamaları tercih etmeniz tabiki daha iyi olur onu baştan diyeyim, ama alternatif olarak da isterseniz yukarıda dediğim mamalara bakabilirsiniz. Hangi mamanın kedinize iyi geleceğini ise ancak deneyerek görebilirsiniz)

teddybal
teddybal

123878

Ben de sizin gibi araştırdım ama hiçbir içime sinen alternatif bulamadım.
Brit Gastrointestinal yeni çıkmış ama fiyatı klinik mamalardan daha pahalıydı (🥲) onun yerine Proplan Gastro mamaya devam ederim ben.
Bir de Happy Cat'in hassas sindirim maması var fiyatı da uygun ama klinik ürünler kadar etkili mi bilemiyorum pek yorum bulamamıştım hakkında. Linkini atayım siz de bakın;
https://happycat.com.tr/sensetive-3.html

F4c4li
F4c4li

193

Veterinerlerinde hiç insafi yok :(

gurbuzzz
gurbuzzz

863

Klinik harici satışı yasaklanmış veteriner mamaların biz de 2 ay kullandık kanlı ishal için ve geçti. şimdi tekrar normal mamaya geri döndük

Arkadaşlar petlebi ana sayfasında yer alıyor Brit Veteriner Diyet mama serisi:)) Göz atmıştım bir iki gün önce çeşit çeşit mama var. Sizin sorduğunuz gastrointestinal kedi mamasıda var bi inceleyn derim

bademthecatt
bademthecatt

122203

Takip ederseniz bazen gardrops veya dolap uygulamalarına veteriner serisi mamaları koyuyorlar ordan daha uyguna alabilirsiniz ben geçen görmüştüm birkaç tane

teddybal
teddybal

123878

Bir de biz Proplan'ı 1,5 kg paketlerde aldığımız için pahalı oluyor malesef 5 kg olarak da yok, Hill's ve Virbac'ın gastro mamasının ise 5 kg paketleri varmış eğer kediniz bu markalardan birini yiyor iyi geliyorsa büyük paket aldığınızda daha uygun oluyor. Ben almadan sordum ama veterinerimiz markayı değiştirmememi söyledi eskisinden devam ediyorum mecbur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 491 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81873 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR