Kirli Sokak Kedisini Nasıl Temizleyebilirim?

Veraxi
Veraxi

473 Puan

Merhaba apartmanda beslemiş olduğum ve sahiplendirmeye çalıştığım bir sokak kedisi var ancak kendini temizlediğini hiç görmüyorum her gün su içiyor mamasını yiyor ama çok kirli bir kedi elimle sevdiğimde parmaklarım toz gibi kir oluyor bu kediyi nasıl temizleyebilirim eve sokup yıkamak istemiyorum hırçınlaşabilir diye kedinin kürküne bakınca hemen anlaşılıyor sanki toprakta yuvarlanmış gibi rengi kararmış ne yapmalıyım

6 CEVAP

Siyamask
Siyamask

14886

Nemli ılık bir bezle silebilirsiniz🍀

Selenay1
Selenay1

11443

Bir şişeye ılık su koyun ve temiz bir havlu alın. Sonra suyu elinize döküp öyle kediyi nemlendirin. Sonrasında havluyla temizleyin. Ben böyle yapıyorum gerektiği zaman bence yıkamak gereksiz yere hayvanı strese sokuyor

NorthNight
NorthNight

16576

Nemli bezle silebilirsiniz ama bence müdehale etmeyin çünkü bugün sokakta hamile bir kediyle ilgilenirken resmen gitti toprağa yuvarlandı durdu. Siz silersiniz nemli kalır bide öyle tekrar çıktığında toprakta debelenirse iyice çamur olur.

bademthecatt
bademthecatt

122203

Nemli bir bezle silebilirsiniz iyice kuruyana kadar dışarı salmazsanız daha çok kirlenmemiş olur

Bbgm
Bbgm

2834

Petler için susuz temizleme köpüğü varmış bi araştırın isterseniz. İyi bir şey ise kullanırsınız. Bende bilmiyorum nasıl bir şey ama duydum belki işe yarıyordur diye söyleyeyim dedim.

Ozzey
Ozzey

118677

Merhaba sokaktaki azi kedilerde zaman zaman gorulen bir durum.simdilik rahat birakin takip edin bir rahatsizlik belirtisi varmi. Kendi haline birakin. Siz temizlemeyin lutfen.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 245 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81617 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR