Göz Solüsyonu

martha
martha

13132 Puan

ecopure, diafarm, micromed, espree, provet, beaphar markalarını gördüm göz damlası ararken. hangisi en iyisidir? bu markalar hakkında fikri olanlar yazabilir mi.
birde internette bazı kişiler eczaneden aldıkları damlaları kullanıyorlarmış. onlar bu pet ürünlerinden daha iyi olduğu için mi haklarında o kadar yazı var yoksa alımı daha kolay olduğu için mi?

12 CEVAP

aalokum
aalokum

770

Bence hic para vermenize gerek yok bende en iyilerini aldim cok arastirdim ama en sonunda eczanelerde hazirlatilan %3 luk borik asit i denedim cok memnunum gozunde perdelenme kizariklik bile olmuyor ama verilen markalarin hepsindede bunu yasadim hem kedinizi goz enfeksiyonlsrindan koruyor memnunum..

miasugok
miasugok

12502

Tam olarak neden göz damlası aradığınızı bilmiyorum gözyaşı lekesi çıkarmak için olanlardan bahsediyorsanız ben biopet active ve beaphar denedim beaphardan daha çok memnum kaldığım için artık onu kullanıyorum tek eksisi biopet active daha uzun süre dayanmıştı sanki beaphar daha çabuk bitti

martha
martha

13132

biopet active var bendede bitti şimdi başka bi marka denemek istiyorum

martha
martha

13132

biopet active var bendede bitti şimdi başka bi marka denemek istiyorum

martha
martha

13132

evet evet göz lekesi için

miasugok
miasugok

12502

O zaman beaphar deneyebilirsiniz bence daha çok seveceksiniz

martha
martha

13132

teşekkürler :)

ecemomer
ecemomer

797

aynen aalokum bende onu kullanıyorum 3-4 lira bir şey zaten tertemiz siliyorum kızımın gözünü her akşam yan etkisi de yok tavsiye ederim.

martha
martha

13132

ya kararsız kaldığım noktada şu. çok ucuz olduğu için mi bu borik asit bu kadar övülüyor yoksa gerçekten de özel üretim solüsyonlardan daha mı iyi

Beapharin urunlerini kaliteli buluyorum ben ama diafarmda iyi bence.zaten borik asit solusyonalarda da var(hepsinde var mi bilmiyorum ama birkacinda gormustum inceledigimde) icerige bakin borik asit antiseptik ozellik saglar diye yaziyor.

aalokum
aalokum

770

Hayir yanlis anladin galiba sen petshop urunlerinin en kalitelisinide alsan gozundeki lekeyi cikartmiyo iyi bir sekilde en iyisini ben veterinerden aldim 40 tlydi inanin bu eczanade hazirlattigim borik asitt temizleme acisindanda goz saagligi acisindanda ilk temizlemede fark edebilecegin duzeyde anlarsin..ben kedime suana kadar ucuz diye asla birsey almadim .. tercihde etmemeye calsiiyorum sükur. Borik asit normalde goz iltihaplarinda pansuman icin hazirlanan bi mayi gozunu enfeksiyonlara karsi hem koruyor hem antibiyotik gorevi goruyor. Benim iran kedimin gozleri cok hassas oldugu icin bahsedilen urunlerler hergun temizlememe ragmen kizarma meydana geliyordu borik asite gectigimden beri allaha sukur hic olmadi

aalokum
aalokum

770

Herkese tavsiyem bosuna okadar ucret vermeyin dedigim mayiyi kulandiginizda para verip aldiginiz ilaci saf su sana bilirsiniz ;) 250 ml 10 tl hazirlattim surup sisesine her eczane ayni hazirlamiyor ona dikaat edin ..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2534 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80151 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR