Entropion Ameliyatı

toleii
toleii

1926 Puan

Merhaba, kedim 3 hafta önce her iki alt göz kapağından operasyon geçirdi fakat bir göz kapağında ameliyattan bir süre sonra tekrar içeri dönme gerçekleşti bu sebepten dolayı tekrar operasyon geçirmesi gerekebilir. Henüz ilk ameliyatının üzerinden fazla bir zaman geçmedi eğer ki 2. operasyon gerekirse yaptırmalı mıyım yoksa bir müddet beklemeli miyim? Anestezi altında gerçekleştirileceğinden dolayı endişeliyim.

2 CEVAP

Sezgek
Sezgek

16545

veteriner arkadaşım bu sorundan bahsetmişti eğer aynı sorunsa ileride ciddi problemler olabilir zamanla kendi kılları göze batarak gözde enfeksiyon ve hasara yol açıp körlüğe kadar götürebilir demişti eğer aynı şikayetten bahsediyorsanız ameliyat tekrarı düşünülebilir tabi siz ne kadar beklemeyi düşünüyorsunuz ben bu dediğim sorunun çok kısa vadede çıkacağını düşünmüyorum yani yavrunun biraz daha toparlanması beklenebilir ama tabiki de bu noktada son kararı vete danışarak vermenizi öneririm emin olmak istiyorsanız farklı vete de danışabilirsiniz geçmiş olsun

toleii
toleii

1926

Cevabınız için teşekkür ederim. Evet sorun göz kapaklarının içeri dönmesi, öncesinde ameliyattan sonra tekrarlama durumu olur mu diye hekime danışmıştım zamanla belki olabileceğini söylemişti fakat bu kadar kısa sürede tekrarlamasını beklemiyordum şu an tek endişem eğer ki operasyon gerekli olursa tekrar anestezi alacak olması bu yüzden beklemeli miyim emin değilim henüz ilk ameliyattan sonraki boyunluğu bile çıkmış değil.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 258 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81617 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR