Kedim Çok Huzursuz.

Dok7orr
Dok7orr

166 Puan

14 aylık bir dişi ve 13 aylık bir erkek kedim var. 15 gün önce kızgınlık dönemleri bitti. Çiftleşebildiler mi emin değilim. Olmuyor gibiydi.
Dişi kedim iki gündür çok huzursuz. Çok aşırı haraketlendi evin içini turluyur sürekli, kızgınlıktaki gibi içli içli bağırıyor. Hamilelik olabilir mi? Ya da başka bi rahatsızlık? Belli bir rahatsızlığın belirtileri midir? Fikir alabileceğim bi tavsiyesi olan varsa diye yazdım. Şimdiden teşekkür ederim.

3 CEVAP

pablopicasso
pablopicasso

117032

Veterinerinize danışınız.

aslihan_e
aslihan_e

136858

Erkek kediyi beğenmediyse başka birini istiyordur. Kısırlaştırmayı düşünmüyor musunuz? Böyle zor çünkü hayvan hep stres altında olur çiftleşmediği sürece.

Deniz1741
Deniz1741

10992

Rahatsızlığı çiftleşmeye çalıştırılmak huzursuzluğu kızgınlık stresi çare ise kısırlaştırmak. Veterinerinize danışmakta fayda var huzursuzluk stres gibi etkenler bağışıklık düşürür. Bu da ciddi sorunlara yol açar. Umarım düzelir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap