Kedim Her Şeyden Tedirgin Olmaya Başladı

cattac
cattac

259 Puan

Selamlar. Hiçbir sorunu olmayan, bugüne kadar normal olan kedim bugün uyandıktan sonra her şeyden tedirgin olmaya başladı, korku diyemem ama evde gördüğü her şeye uzaktan eliyle vuruyor, yani kontrol ediyor, terlik, kumanda vb. Çağırdığım zaman gelirdi artık gelmiyor. Mama sesine koşardı artık koşmuyor. Bir şeyden etkilenmiş gibi ama hayatımızda hiçbir değişiklik olmadı. Sizce ne yapmalıyım.

5 CEVAP

Keyfimbilir
Keyfimbilir

103888

Bence kendi haline bırakın zamanla normale dönecektir. Arada bir eserikli gibi davranıp noluyor yahu birşeyler mi görüyor diye bizleri de korkutmayı seviyorlar galiba. Bir ara benimki de gaipten birşeyler görüyor gibi bakıp tuhaf hareketler yapıyordu halının altına falan girip saklanmaya çalışıyordu. Sayesinde sürekli ayetel kürsi felak nas okur oldum :)

teddybal
teddybal

123878

Bazen böyle oluyor, bir kere benim kedimde de olmuştu durup dururken irkilip korkmuş gibi koşmaya başlıyordu, karanlıkta kamburunu çıkarmış saldırı pozisyonunda yakalıyordum filan, bence bir sebebi yoktu ama o muhtemelen bir şeyden korkup etkilendi biz anlamadık, sonra fazlaca ilgi ve sevgi ile yavaş yavaş normale döndü, arada hala aklıma geliyor neye alındı da öyle oldu diye 😅 Umarım sizinki de basit geçici bir şeydir ve hızlıca düzelir, biraz ilgiyi arttırıp şımartın, başka hiçbir sorunu ya da organik bir problemi de yoksa çabuk atlatirsiniz diye umuyorum.

aslihan_e
aslihan_e

128410

Rüyasından bile korkmuş olabilir. Kedimin biri bazen yanlışlıkla bir şeye çarparsa aynı şeyi yapıyor. Geçen ekmek poşetine çarpıp korktu. Sonra poşete vurup saldırmaya başladı. Gösteriyorum bak ekmek var içinde bir şey yok diye. Tehlike başka yere mi gitti o zaman diye sağ solu aramaya başlıyor. Bazı kediler için normal bir durum yani ama her kedi yapmaz. Normale göre biraz daha ürkek kedilerde öyle oluyor. Öyle durumlarda kucaklamaya kalkmayın, sizi kötü yaralayabilir tırnakları kesik değilse. Benim ve annemin kötü yaralandığı zamanlar oldu. Derince kesip atıyorlar korkudan.

martuyl
martuyl

12408

"bi gun " mu "bugun" mu demek istediniz tam anlamadım ben şahsen. çunku sadece ugun yaşaddıysanız abartılacak bi durum yok, oluyo bazen gariplikleri :) ama bi suredir yaşıyosanız belki evde bi şey falan sokmuştur.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Bir şeyden korkmuş olabilir çok normal öyle davranması sakin yaklaşın çok üzerine gitmeyin yavaş yavaş kendine gelir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 245 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR