Proplan Tüy Dökümü, Hazımsızlık

sudesama
sudesama

7225 Puan

Selam 1.5 aylık british kedime proplan kitten kullanıyoruz 2 haftadır falan ve kulak kısmında tüyde azalma ve tüyde dikelme bazen kabızlık gibi şeyler görmeye başladım aileme dedim tüyleri çıkıyor ondan dökülmüştür dediler.
Proplan değiştirip Hillse geçmeli miyim?
Birde mamadan sonra hep kusuyormuş gibi hareketler yapıyor kasılıyor gibi fazla yemekten mi?


8 CEVAP

Warriorsans
Warriorsans

133985

Çok küçükmüş 2 aya kadar min anne sütü içmesi bağışıklıkları açısından çok önemli :( sadece kuru mamayla mı besliyorsunuz? Yaş mama vermeye de özen gösterin su içimi iyi mi? Mamadan mamaya atlamak iyi olmayacaktır ama hills proplan royal canin hepsi benzer mamalar ben içeriklerini sevmiyorum o yüzden kedilerimde kullanmıyorum. Belki bozita gibi daha kaliteli besleyici içeriği olan markalara bakabilirsiniz

Palyaco
Palyaco

218519

Kullandınız mama iyi deyil exclusion veya natures verty kullanın gluten yok içlerinde veya acana

Keyfimbilir
Keyfimbilir

103888

Aslında proplan kitten çoğu yavru kediye iyi gelen bir mama. Veterinerden almıştım ben anne sütlü bağışıklık için olan proplandan çok memnun kalmıştım. Sizin yavrunuza yaramamış olabilir. Nd'nin morina balıklı kavunlu yavru maması da güzel tavsiye ederim. Veya Acana first feast bakılabilir bunlar güzel mamalar.

simbakedi
simbakedi

136205

bence sizin kedinize de tahıl yaramıyor olabilir. biz hep tahılsız mama kullanmıştık, proplana geçtiğimizden beri kabızlık sorunu var aynı şekilde. birçok kişide de rastlıyoruz bu aralar proplandaki kabızlık sorununa. düşük tahıllı ya da tahılsız mamalar deneyebilirsiniz ama düşük tahıllı ya da tahılsız mamalara geçerken süreci uzun tutmanız . bir anda verirseniz de ishal olabilir :D tüy dökümü de bence mama iyi gelmediğinden olmuştur. 1.5-2 aylık kedide tüy dökümü olmaz.

sudesama
sudesama

7225

su içimi çok iyi yaş mamaya bayılıyor mamaları araştırıcam teşekkürlerr

sudesama
sudesama

7225

annesi kendi vermedi sütü tüm dişleri çıktı mama kırıyor veterinerde vermeyin dedi

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Tahıllı mamalar kabızlık yapabiliyor. Tahılsız bir mama deneyin isterseniz bide.

NorthNight
NorthNight

16576

Yavrunuz çok küçük aynı yenidoğan bebeklerde olduğu gibi henüz bağırsak florası yeter kadar gelişmediğinden bu tarz sorunlar yaşanabilir. Tahıl içerikleri henüz sindiremiyor olabilir. Düşük tahıllı veya tahılsız mamaları deneyin. Birde veterinere danışıp uygun görürse probiyotik desteği verebilirsiniz sindirimi kolaylaştırır, bağırsaklarına yardımcı olur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 488 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR