Ankara Kedi Check-Up?

teddybal
teddybal

123878 Puan

Merhaba, kedilerim için check-up yaptırmak istiyorum, her şeyiyle yapan en memnun kalınan yerleri araştırıyorum, öneriniz olur mu?

16 CEVAP

zeynandkekik
zeynandkekik

1094

Dorukgiller'i çok araştırarak ve bilgilerine güvenerek gitmiştim açıkçası, üstelik evime çok uzak mesafede olduğu halde... Sevgi Hanım gayet güzel karşıladı bizi, sonra evladımı muayeneye aldılar. Pyometra için acil olarak götürmüştüm ancak pyometranın haricinde yavrumun pankreasında kitle gördüğünü ve acil operasyona alınması gerektiğini ayrıca da kurtulma ihtimalinin olmadığını söyledi. Kendilerinin operasyonu yapamayacağını ve PetCode'a gitmemizi önerdi. O psikolojiyle ne dedilerse onu yaptım, Petcode'a gittim, tekrar bakıldı. Petcode ise kitleyi tespit etmek için operasyonla bakılması gerektiğini söyledi ve yabancı cisim olabilme ihtimalini bile söylediler. O kadar kötü bir gündü ki, daha sonra Pet Hospital Gop Selçuk Bey'e götürdüm. Kendisi gayet ilgili ve bilgili bir şekilde ilgilendi. Kızımın operasyonu yapıldı ve pankreasında hiçbir sıkıntı olmadığını söylediler. Sevgi Hanım'a o kadar kızgınım ki, şikayet edecektim fakat o psikolojiyle uğraşmak istemedim. Arayıp söylediğimde ise sadece benden özür diledi. Ben böyle bir deneyim yaşadım kendisiyle ve bir daha yolum kendileriyle kesişmeyecek.

gokhansultan
gokhansultan

13926

Evet dorukgiller hekimler ayrıldı ama sevgi hoca gayet iyi bir hekim güvenebilirsiniz :)

Cook
Cook

119172

İlgivetpolü öneririm,Ankarada 10 dan fazla klinik değiştirdik,uzun bir süre hastalıklarla savaştık.Samet hocadan daha ilgili bir hekimle karşılaşmadım hiç

Cook
Cook

119172

Dipnot olarak şunu da düşmek isterim,Ankarada klinik önerisi isteyen herkese söylüyorum,Pet on Board dan uzak durun

NorthNight
NorthNight

16576

Ankara da yaşamıyorum bizzat bir tecrübem yok fakat farklı farklı kişilerden dorukgiller vet kliniğini duydum (hatta o kadar çok duydum ki ankarayla ilgim olmamasına rağmen aklımda kalmış😄) bir araştırın isterseniz.

teddybal
teddybal

123878

@Cook çok teşekkür ederim ♥️

simsim1713
simsim1713

4243

Liberta veteriner kliniğine bakabilirsiniz harika bir yer
Google yorumlarında olumsuz yorum yok neredeyse
Kedimi kısırlaştırmak için birçok yerden bilgi aldım en içime sinen yer burası olmuştu

zeynandkekik
zeynandkekik

1094

Merhaba Dorukgiller veteriner kliniğini önermem, hatta lütfen uzak durun. Uzun süre instagram hesaplarını takip ettim, çok sevimli ve bilgili görünüyorlardı ve iki yıl önce kendilerine güvenerek çocuğumu götürdüm. Maalesef yanlış teşhis koyuldu, üstelik Sevgi Hanım kendisi ilgilendi ve yanlış teşhisi koyan da maalesef ki kendisiydi. Üstelik küçük bir hata da değildi maalesef. O kadar kötü günler yaşattılar ki, hatırlamak bile istemiyorum. Daha sonra iki klinik tecrübemiz oldu, bunlardan biri Ankara Pet Hospital Gop (Selçuk Bey) şiddetle öneririm, yolumuza kendisiyle devam ediyoruz. Hatta kızım iki yıl önce burada pyometra operasyonu geçirdi, kendisine güvenim sonsuz. Yakın zamanda da check-up yaptırdım, tüm tahliller en ince ayrıntısına kadar bakılıyor.

Anonymus683514
Anonymus683514

11855

Ben de Dorukgiller'e gidiyorum bir süredir bir sorun yaşamadım. Gitmemin en temel sebebi evime en yakın klinik olması, yürüyerek 5-6 dakikalık bir mesafede gidiyorum aslında çok sosyal medya vs. bakmadan gitme kararı almıştım bu yüzden.


Her gittiğimde genel olarak 10 15 dakika muayene ediyorlar sadece vuralım gönderelim gibi bir duruma ben denk gelmedim açıkçası. İlgisiz olduklarını düşünmüyorum o yüzden. Evet biraz pahalı bir yer ama genel olarak paragöz olduklarını düşünmüyorum. Benim evham yaptığım bazı durumlarda geçmişte başka vetlerde gördüğüm gibi ilaç verelim şunu uygulayalım bunu yapalım gibi durumları olmadı. Bazı klinikler insanları suistimal edebiliyorlar ben bunlarda görmedim o yüzden güveniyorum.


Siz nasıl bir deneyim yaşadınız acaba, biraz daha detay verirseniz daha iyi olur. Benim yakın olarak düşündüğüm yerlerden başka biri Güvenlik caddesindeeki Cat Hospital, bir diğeri ise yine Ayrancı'da portal çiçeğinin oradaki Başkent Hayvan Hastanesi idi. Bunların ikisinin de 7/24 acillerinin olması daha cazip gelmişti ama o zamanlar bakarken google yorumlarında vb. çok kötü şeyler görmüştüm.

panopticon
panopticon

821

Merhaba,


Check-up yapıyorlar mı bilmiyorum ama Güven veteriner kliniği iyi gibi her konuda. Çalışan veterinerlerden 2 tanesi uzman veteriner. Kedimi kısırlaştırmak için veteriner ararken burayı buldum yorumları gayet iyi, kötü yorumlar sadece asık suratlı olmalarıyla ilgili. Benim tecrübem kedimi kısırlaştırmak için götürdüm bağışıklığı düşük çıktığı için ameliyat yapılamad bağışıklık güçlendirici kapsül kullanıyoruz. Röntgen cihazları bulunuyor (150 TL) kan testi de bakabiliyorlar ama kalbine baktırmak isterseniz dışarıdan hekim çağırıyoruz demişlerdi o da 600 TL. Fiyatlar normal, kısırlaştırmada gaz anestezi kullanmaları da burayı tercih etmem için bir diğer nedendi.

teddybal
teddybal

123878

Güncel

Cennet29
Cennet29

123980

Ücreti nedir tahmini

teddybal
teddybal

123878

dorukgiller'i biliyorum fakat geçen burada birkaç hekim ayrıldı diye bir yorum kalmış aklımda o yüzden acaba eksik kalır mı bir şeyler tam kontrol olur mu filan diye evham gelmişti jdjdjd ama en iyisi arayıp soralım onlara, teşekkür ederim @northnight

teddybal
teddybal

123878

@Cennet29 henüz güncel fiyatları bilmiyorum malesef

teddybal
teddybal

123878

Arkadaşlar çok yardımcı oldunuz, çok teşekkürler 🙏

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1360 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR