Kedim Belasını Arıyor? -Winblock

gulsump
gulsump

114504 Puan

Arkadaşlar dün akşam odamın camına winblock taktım. Winblocku bilen bilir çoğunluğu metal olan sağlam bir file. Fileyi sağlam bi şekilde taktım sonra üzerine bastırdım baya, sağlamlığını ölçmek için. Sağlam olduğuna eminim ama kedim fileye tırmandığında endişelendim düşecek diye. Camı yine gözetim altında açmaya başladım. Sizce bu kadar evham yapmama gerek var mı? Filenin kopma düşme ihtimali nedir? Sizce kedim tırmandığında kendi haline mi bırakmalıyım yoksa onu oradan almalı mıyım?


Balkona da file takacağım korkuyorum ona da tırmanır diye.

6 CEVAP

Gimlihanim
Gimlihanim

123314

Bildiğim kadarıyla epey sağlam oluyor. Çok fazla tırmanan kedi de duydum, gördüm. Ama iş güvenmeye gelince ben de güvenemezdim sanırım. O yüzden endişeniz hiç de yersiz gelmedi bana. Tırmanabileceği farklı alanlar oluşturarak ilgisini başka yöne mi çekseniz acaba?

gulsump
gulsump

114504

Gimlihanim Kedimin çok fazla tırmanma huyu yok, evde tırmanabileceği çok alan olmasına rağmen tırmandığını görmedim. Dün gece tırmanmıştı fileye, heyecanlandı diye düşünüyorum. Bu sabah camı açtım önüne yatağını koydum iki üç saat orada yattı fileye tırmanma girişimi olmadı. Belki alışınca hiç tırmanmaz bilmiyorum zaman gösterir.

Betulb97
Betulb97

12109

Mekanizmasını tam bilmiyorum ama biz sinekliği çocuk kilidi ile sabitledik, işe yarayacak bir yöntemse deneyebilirsiniz

Pollythelilly
Pollythelilly

12795

Arkadaşım yaklaşık 2yıldır kullanıyor kedisi tırmanmasına rağmen bir şey olmadı ancak dişleme sebebiyle yırtılmalar oldu.Dikkat etmenizi öneririm yırtılma sorunuyla ilgili sosyal medyada da birçok örneğine rastladım.

Gimlihanim
Gimlihanim

123314

Fileyi görünce gaza gelmiş o zaman çocuk. Zamanla ilgisini yitirir umarım 😅

gulsump
gulsump

114504

Umarım :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap