Yavru Kedimiz Ayağı Kapıya Sıkışmış

Merhabalar
2 aylık kedimizin ayağı kapıya sıkışmış ve evde yoktuk ne kadar süre o şekilde kaldı bilmiyorum kırık çıkık yok fakat sinir zedelenmesi var üstüne basamıyor veterinere götürdük olumluda konuştu olumsuzda konuştu agri kesici ve kasları icin vitamin iğnesi yaptı acaba bu şekilde olupta düzelen yavrumuz oldu mu hiç düzelir mi bilgi verirseniz sevinirim teşekkür ederim…


3 CEVAP

cat_expert
cat_expert

12742

Kapı konusu en korktuğum şey. Havalar ısındığı için kapı pencereler açık haliyle ceryan yapıp kapılar çok sert şekilde kapanabiliyor eğer o esnada kapı eşiğindeyse ciddi sıkıntılar çıkartabiliyor.


Bu nedenle açık bıraktığımız tüm kapılara kapı stoplayıcı aldım üste takıyorsunuz kapı belli bir miktar aralık kalıyor, t ile başlayan sitede var u şeklinde renkli bir ürün.

cat_expert
cat_expert

12742

Kedinizin durumuna gelirsek eğer kırık çatlak v.s. yoksa korkulacak bir şey yok doku zedelenmeleri genelde 2-3 haftada büyük oranda iyileşiyor bir süre hareketleri kısıtlanacak üstüne basamayacaktır, bandaj yaparsanız daha hızlı da iyileşebilir. Geçmiş olsun.

Sezgek
Sezgek

16545

Sinir zedelenmesi tanısını veteriner. Neye dayanarak söyledi şöyleki biz her ne kadar sinir hücreleri bölünemez diye bilsek de işin aslı öyle olmuyor belli düzeyde sinir harabı geri dönebiliyor ama daha ciddi boyutlarda olursa be yazık ki geri dönüşü olmuyor eğer sinir hasarı dediği şey oradaki sinirlerin tüm olarak kaybı ise biraz sıkıntı olabilir ama mesela benim bir arkadaşım yok kenarında kedi bulmuştu ön kolunu hiç hareket ettiremiyordu işte bir sürü filmler tetkikler yapıldı sinir kaybı var dediler bende arkadaşıma derinlik pes etme düzenli her gün o koluna masaj yap sonra minnak hiç bir şey olmamış gibi düzeldi ben muayene edemedim ama büyük ihtimal lenf drenajı sıkıntılıydı kodla ve ödem vardı böyle bir şeyde olabilir uzun süre sıkışma durumundan bir müddet geçip ağrı geçtikten aonra masaj da yapabilirsiniz kokuna geçmiş olsun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 291 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81763 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR