Evde İç Dış Parazit İlacı Yapmak

caitlyn
caitlyn

13020 Puan

ben kedimi iç dış parazit için hep veterinere götürüyorum ama kedim dışarı çıkmaktan çok korkuyor ve her seferinde veterinere gitmek inanılmaz sıkıntı hepimiz için. ben hiç evde iç dış parazit ilacı yapmadım. öneriyor musunuz ve nasıl yapılıyor? öneriyorsanız ilaçları falan anlatır mısınız önden, sonrasında veterinere de soracağım. arkadaşım vete gidip bildiğimiz şeye devam edelim dedi ama okuduğum şeylerden aklıma yattı aslında. sadece endişeliyim yanlış bişi yapmıyım?

3 CEVAP

Jeffroshum
Jeffroshum

5633

Aslında yavaştan çoğu kişi evde kendisi yapmaya başladı denebilir. Broadline damla var iç-dış etkili fiyatı daha pahalı bi de caniverm ve tenizol iç parazit hapı var bildiğim bu ikisinde ayrıyeten dış parazit damlası da kullanmanız lazım ama onun hakkında bilgi sahibi değilim veteriner kilosuna göre enjektöre çekip veriyordu. Damlaysa ensesine daha doğrusu biraz kafa üstüne kalacak şekilde ensesine -enseyle kafa üstünün arasında bir yere- hapsa yaş mamayla karıştırıp ama yediğinden emin olun ya da YouTube da hap yutturma videoları var ordan bakabilirsiniz

Warriorsans
Warriorsans

133985

Veterinerden iç parazit hapı ve dış parazit damlası yada iç dış parazit etkili damla alıyorsunuz ve evde uygulamasını yapıyorsunuz aslında çok basit bir uygulama. Veterineriniz yaparken de görmüşsünüzdür belki.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Bende evde veriyorum iç parazit hapını, dış parazit yaptırmıyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 258 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81804 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR