Yenidoğan Kedimiz

Hacci
Hacci

743 Puan

Yenidoğan kedimiz 4 günlük ama karnı baya şiş gibi ve ishal bunun sebebi ne olabilir?

10 CEVAP

@teddybal


Çok pardon da ne yapalım kedilere prezervatif mi takalım? insanlar elinde olmayan sepebler nedeniyle kısırlaştıramayabiliyo


Soruya gelecek olursam
annesinin parazit aşıları tam değilse ya da sütle alakalı bir sıkıntı varsa yavru kedi ishal olabiliyomus
Siz vakit kaybetmeden veterineri srayın
İnşallah yavru iyileşir

teddybal
teddybal

123878

Bütün sorularınız doğum yapan kediler.. Son görünen sorulardan bile 3 ayrı doğum anlaşılıyor, kedileriniz de cins. Yazık, üzüldüm..
4 günlük kedi için de bu şikayetlerle yerinizde olsam direkt veterineri arardım, yenidoğan olduğu için zaman kaybedip işimi şansa bırakmazdım, çünkü yavru kedilerin ilk haftaları çok kritik ve hayati.

@teddybal Bende senin yorumun kadar saçma yorum görmedim
İnsanlsrın kedileri doğurmuş yardım istiyorlar siz gelmiş Bütün sorularınız doğum yapan kediler.. diyorsunuz
Burası yardım ve dayanışma platformu insanları yargılama ya da duyarcı olma platformu değil

Mia_____
Mia_____

2981

@cakilinannesiii ne katılıyorum benim kedim de doğum yaptı ben isteyerek çiftleştirmedim kedimi. Hangi soruya girsem” kedinizi kısırlaştirmamişsiniz kediniz kısır değil , kedinizi çiftlestirmeyin ” sürekli bir duyar söz konusu. Zaten kısırlaştirmak en doğrusu tamam ama ne yapalım kedi hamile ve birileri yardım istiyor bu kişiler de yardım etmek yerine herkesi yargılayıp sürekli duyar kasma derdinde , kedisi hamile olanlara cahil deme derdinde. Ben kedimi yeni sahiplenmiştim kısırlaştiracaktim fakat kuzenim kapıyı açık bırakmış kedim evden kaçtı ve ciftlesmis hamile kalmış ne yapayım yani elimden geldiğince güzel baktim şükür doğum iyi gerçekleşti yavrular da sağlıklı önemli olan da bu... Ama bunu anlayan insan sayısı çok az

catmomriri
catmomriri

238

Merhaba, yavru kredilerdeki karın şişliğinin yaygın sebebi çişlerini tutmaları. Annelerinin yardımı olmadan tuvaletlerini yapamıyorlar ve bekletiyorlar. Küçük bir pamuğu azıcık ıslatarak popo bölgesine ve idrarın çıktığı kısma sürerek bir kaç dakika uygulayın. Kendiliğinden tuvaletini yapacak ve şişlik inecektir. Sebebi bu değilse bile paylaşmış olalım. Belki işe yarar =)

Hacci
Hacci

743

@cakilinannesiii Aşıları tam aslında kızımın yalnız baba hastaydı ama onunda aşıları tam..zaten bilerek çiftleştirmemiştim çünkü tedavisi devam ediyordu neyse zaten 1 tane yavrumuz oldu o da dediğiniz gibi inşallah iyileşir.

Hacci
Hacci

743

@teddybal cevap için teşekkürler zahmet etmişsiniz ama diğer konuda haddinizi aşmışsınız bilmediğiniz durum hakkında yorum yapmamalısınız soruya cevap vermeniz yeterli.

teddybal
teddybal

123878

@cakilinannesiii hayatımda cahilce çok yorum gördüm ama bunun gibisini görmedim..

@Hacci
Kedinin durumu nasıl? iyidir inşallah☺

Hacci
Hacci

743

@cakilinannesiii 3 veterinerle görüştüm biri antibiyotik biri prebiyotik biri de hiç bir şeye gerek yok annesine baksan yeter dedi..Yani şimdi buraya ilk sorma sebebim daha net anlaşılmıştır umarım.. herkes tecrübesini paylaşıyor benzeri konu yaşayan arkadaşlara yol gösterici olsun..Yani aslında bebeğimiz oburmuş kısacası

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 449 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81787 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR