Seçici Kediler

Lils
Lils

125527 Puan

Elimde 2kg brit care kaldı ama hangi mamayı alacağım hakkında pek fikrim yok. Temmuza kadar idare edip ****** prime day'de alırım dedim. 2021de çok büyük indirim olmuştu 10 kg nd 380'e düşmüştü mesela. Sorun şu ki şu ana kadar denediğim mamalardan Lily sadece pronature balıklı kısır mamasına bayıldı. Onun da içeriği sürekli kullanmak için yeterli gelmiyor bana. Büyük paket alırım büyük ihtimalle ve kilosuna max 60 lira verebilirim. Kedinizin cidden bayıldığı mamalar var mı? Dışarıdaki kedilere brit care verince bayılarak yiyorlar ama Lily çok az yiyor.

4 CEVAP

gulsump
gulsump

114504

Benim kızım da biraz seçici, proplan kullanıyorduk çok acıkınca biraz yiyordu. Exclusiona başladık çok güzel yiyor. Şimdi yazdan dolayı biraz iştahsız ama mamayla alakası yok.

Hale_kutlu
Hale_kutlu

24

Pamuk için defalarca mama denedik yeme konusunda exclusion çözüm oldu.royal canin vazgeçilmeziydi ama eminin yine royal canin versem hayır demeyecektir

Bobur
Bobur

2734

2 aya kur artışından zam ihtimali çok yüksek(özellikle ithal mamalarda). Bu ihtimali de düşünün bence. Brit iyi geliyor ve alabiliyorsanız 7 kgluk olandan devam edin.

Lils
Lils

125527


  • yer a m a z o n

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 255 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR