Kedimde Mantar !

Rabrk
Rabrk

184 Puan

Selamlar,
Kedimde mantar başladı yüzün bi kaç yerde mantar başladı sebepsiz ansızın oldu. Şuanda batikon ile mantarlı noktaları temizleyip immuneks desteği veriyorum.
Mantar aşısı yaptırmak istemiyorum sadece vucudu yoruyor çünkü başına gelen önerisi olan var mı ? Ekosın tablet kullanan var mı ?

3 CEVAP

Siyamask
Siyamask

14886

Ekosini olumlu çok duydum. Başıma gelmedi ama travazol gibi mantar kremleri (hekime danışarak) kullanmanız daha etkili sonuç veri🍀 Çok geçmiş olsunnn

targof
targof

2148

Bizde yeni atlattık veteriner oceral sprey ve travazol krem verdi bir süre kullandım iyileşmeye başladı kreme are verip spreyle devam ettik daha sonra başka bir veterinere gittim o da ayrı bir sprey verdi ph dengeleyici o iyileşme hızını baya arttırdı bu şekilde atlattık

Superisi814
Superisi814

125092

Merhaba,
Oceral sprey, travazol krem, Hindistan cevizi yağı,göze gelmemeli,ve yüksek bağışıklığın yanında içeriği tavuk olan mamadan uzak tutmak .
Sokak camlarında yeniden oluştu .Ben de yenidej tedaviye basliyacagim.Ha mümkünse bağırsak florası için yoğurt veya laktozsuz kefir öneririm.Ecosini denemedim, nüfus fazla ama olumlu çok yorum okudum.Gecmis olsun..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 242 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR