Kediyle Uzun Araba Yolculuğu

edmrcglu
edmrcglu

12623 Puan

kedisiyle uzun araba yolculuğu yapan var mı arkadaşlar benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız konyadan batmana arabayla gideceğiz ve oraya taşınacağız hem araba stresi hem yeni ev stresi yaşayacaklar onlara bir şey olur diye ödüm kopuyor baephar calming spot sakinleştirici damla aldım kulak arasına sürücem sakinleştiriyormuş başka neler yapabilirim

3 CEVAP

Selam, 5 aylık oyuncu cazgır tekirimle 11 saatlik yol yaptım. Gidiş dönüş toplam 22 saat. Mutlaka klima açın, sıcakta bırakmayın çocuğu.


Sarsıntıdan çok etkilendi. Araç değiştirmiştim dönüşte, konforlu araçta uyudu kedim ama konforsuz olanda sürekli miyavladı. Bir de serbest kalmak istiyor arabanın içinde. Tasması varsa güvenli bir alana bağlayabilirsiniz arka koltuk olabilir, tabii ki sürüş güvenliğinizi ihmal etmeden. Ben sedatif hap almıştım ama yutturamamıştım.

Pollythelilly
Pollythelilly

12795

Yol kaç saat sürüyor bilmiyorum ama kumunu yanınıza almakta fayda var.Ara ara durduğunuzda tuvalet ihityacını gidermesi için.Box içine de her zaman yattığı minderi battaniyeyi sevdiği oyuncağı koymakta fayda var.Benimki dışarıyı görünce korktuğu için araba yolculuklarında box üzerine ince tül gibi olan şallardan örtüyordum.Ayrıca yeni eve taşınırken eski kumundan atmadan birazını poşete koyup yanınıza alın.Gittiğiniz yerde kum kabına koyun tekrar.Tanıdık koku olduğu için daha iyi adapte olur.Şehir dışı misafirliklerimizde öyle yapıyorum.

edmrcglu
edmrcglu

12623

iki kedim var tasma evde takıyorum saniyesinde tekrar çıkarıyor rahatsız olup arabada daha da strese sokmak istemedim açıkçası boxları açarım ön koltukta oturacağım için isterse kucağıma gelir belki belki de arkada kardeşlerimle oturur direkt boxta o yüzden ona karışmak istemedim kumunu ve kabını arabaya alacağım eski kum fikri için sağ olun düşünmemiştim bunu klimayı açacağım çarpar mı yere mi ayarlamalıyım direkt yüzlerine vurmasın diye arabaya sadece vete giderken bindiler hiç alışkın değiliz nasıl olacak bilmiyorum umarım damla işe yarar sakinleştirir onları 13 saat sürecek yolculuk saraç açıkçası konforlu mu konforsuz mu bilmiyorum ama sarsıntılar falan hissediliyor konforsuz gelecek yüksek ihtimalle .tek gidiş olduğu için kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ancak sadece yol değil yeni şehirde beni korkutuyor tamamen farklı bir hava Konya serin olur mesela batman kavruluyor sıcak çarpar diye korkuyorum stresten içlerinde hastalık varsa açığa çıkar diye korkuyorum eve ilk günler teyzemler falan gelirse yaşayacakları stresi düşünüyorum düşünüyorum da düşünüyorum 😔😔😔 ben burada kalacağım okul zamanlarımda beni isterler mi diye de düşünüyorum orada ancak burada benimle bıraksam da yazları okulum bitene kadar (3yıl) annemi görmeye gidemeyeceğim çünkü onlara 3 ay için her yıl 13 saat yol stresi yaşatmak istemiyorum napmalıyım çok kararsızım. 😔😔😔 teşekkür ederim yorumlarınız tavsiyeleriniz için 💗

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 198 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR