İlanlarım Cevapsız

Shivantra
Shivantra

623 Puan

Sürekli soru kısmından yazmaktan yoruldum fakat burda daha çok görünürmüş gibi hissediyorum lütfen okuyun. Ben Miyayı daha yavruyken kör olduğundan iyileştirmek için evime aldım. 1 yıldır yanımda fakat öğrenciyim ve yurda çıkmam gerekiyor ancak yurtlar kedi kabul etmiyor. Eve çıkmak gibi bir imkanım da yok maalesef. Aileme gelirsek de annem hayvanlara dokunamıyor babam da kıl tüyden çok rahatsız olduğu için istemiyor. Bir çok yere ilan verdim fakat hiçbir dönüş alamadım. Miya 13 aylık dişi smokin cinsi ve çok sakin bir kedi, tek istediğim Kocaeli İstanbul civarında ona bakabilicek birilerini bulmak . Hiç istemedende barınaklara kadar gittim geçici bakım evleri oldukları için almadılar. kuzenlerim ve arkadaşlarımdan hiçbirisi bir kedinin sorunluluğunu almak istemiyor. Heryere yazdım fakat kimse bir dönüş yapmadı.
Canımın içine sıcak bir yuva verirseniz çok mutlu oluruz. Yalvarırım birileri yardım etsin


4 CEVAP

Policlal
Policlal

14138

Güncel*

edmrcglu
edmrcglu

12638

güncellll


bende de var bir tane sokak kedisi bir de üstüne yavru ve cins olmayınca kimse istemiyor maalesef bir daha deneyeceğim yarın şansımı

Palyaco
Palyaco

218519

Guncel

panopticon
panopticon

821

Merhaba,


Sahiplendirme için sahibinden.com'un evcil hayvan sahiplendirme bölümünü kullanın mutlaka ben bu şekilde 4 tane minik yavruyu sahiplendirmiştim baya arayan soran olmuştu.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 216 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80120 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR