Kedi Mama Sorunu

muffinthecat
muffinthecat

2532 Puan

Evde biri kısır, biri yeni doğum yapmış ve biri böbrek hastası 3 kedim var. Hepsinin maması ihtiyaçlarını karşılaması doğrultusunda farklı. Fakat 3 kedim de inat edermiş gibi kısır kedimin mamasını yiyor. Bu alışkanlık yaklaşık 1 hafta önce başladı. Hepsinin mamasını farklı zaman dilimlerinde vermeye başladım artık. Ama her ne zaman bir kedimin mamasını versem diğer iki kedim ortalığı ayağa kaldırıyor. Bu konu hakkında verebileceğiniz tavsiyeler var mı acaba? Cevap yazarsanız çok mutlu olurum🐈💗

5 CEVAP

Palyaco
Palyaco

218519

Sevdiği mamayi verin eğer kisir mamasi seviyorlarsa ek vitamin desteği yavrulara verebilirsiniz vest plus kitten bu yeterli gelecektir

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Yeni doğum yapmış ve yavru kediler kısır kedi maması yiyebilir. Bir sorun olmaz. Belki biraz vitamin takviyesi yapabilirsiniz.
Ama böbrek rahatsızlığı olan kediniz mecburen kendi mamasını yemeli. Üçüne de uyacak ortak bir mama bulma imkanınız var mıdır bilmiyorum. Öğünlü besleme yapıyormuşsunuz zaten. Aynı anda ve farklı odalarda besleme yapmanızı tavsiye edeceğim.
Mama konusunu da veterinerinize mutlaka danışın. Belki böbrek rahatsızlığı olan kedinize ve diğerlerine de uygun olacak bir mama önerir.
İşiniz zormuş sahiden. Kolaylıklar dilerim 🙏🏻

Pollythelilly
Pollythelilly

12795

Ayrı odalarda vermenizş tavsiye ederim.

Gunesyildirimm
Gunesyildirimm

12853

Böbrek hastası kedi haricinde diğer 2 kediniz için all life stages mamalara geçebilirsiniz anneyi kısırlaştırana kadar. Böbrek hastası kediyi de mecbur ayırarak mamasını vereceksiniz. Bu şekilde en azından işiniz kolaylaşır.

muffinthecat
muffinthecat

2532

Yanıtlarınız için teşekkür çok ederimm. Mamalar bitene kadar ayrı odalarda mamalarını vermeyi deneyim. Mamaları bitmeye yakın da veterinere danışıp hepsi için (en azından 2 kedim için) uygun olan bir mama almaya çalışayım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 211 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR