Dişi Kedi Kısırlaştırma Tecrübeleriniz

buusracikk
buusracikk

15176 Puan

Cumartesi günü kedimi kısırlaştırmaya götüreceğim. 2 kedim var diğerini ameliyat olan kedimden ayırmalı mıyım? İyileşme süreci vs tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

3 CEVAP

teddybal
teddybal

123878

Ben opere olanı diğerlerinden ayırıyordum birkaç gün, çünkü hem diğerleri o kediyi yadirgiyor koku değişikliğinden dolayı hirlama filan olabiliyor hem de kısırlaşan kedi öbürlerine uyup deli deli hareketler yapmıyor jfjfj odama dinlenmeye alıyordum ben kısırlaştırınca. Kendi kendine yemesi içmesi düzelince, ameliyat yeri toparlayınca, o da sıkılmaya başlayıp oyun isteyince birleştirebilirsiniz zaten anlarsınız halinden tavrından.
Bu arada en sevdiği yaş mamalardan alın, hatta Hill's A/D mamayı ilk günler mutlaka öneririm iştahsız olabiliyorlar çünkü.
Çok geçmiş olsun şimdiden.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Bende dişi kedimi kısırlaştırmadan önce aşırı stres yapmıştım fatih hayvan hastanesinde kısırlaştırma yaptık tüm süreçten çok memnun kaldım. Operasyon sonrası ceviz büyüklüğünde şişlik oldu dikiş bölgesinde çünkü eve gelir gelmez atlamalara zıplamalara başlamıştı hiç yerinde durmadı. 20 günde geçti şişlik. İshal oldu yavaş yavaş totalde 1 ayda dışkısı normale döndü. Biraz saldırganlaşmıştı operasyonun ilk bir iki haftası ama sonra normale döndü strestendi sanırım. İki kedimi ben ayırmadım bir sorun da olmadı ama diğer kedi dikişlerini yalamamalı biz zıbın giydirdiğimiz için bir sorun olmadı. İlk birkaç gün yaş mamayla beslenek daha iyi olur daha kolay sindirir

buusracikk
buusracikk

15176

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Veterinerimiz elizabeth başlığı önerdi ama buradaki sorulara çoğu kişi strese giriyor gerek yok yazmış. Ben de onun yerine tül çorap giydirmeyi düşündüm hem hava alır hem de yalama kaşıma durumu olmaz. Kedim çok hareketli ilk 1 hafta çok korkuyorum dikişlerinin açılmasından olabildiğince dikkatli olacağım ama uyurken umarım bir sorun çıkarmaz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 230 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR