Teşekkürler Petlebi!

woyenaf
woyenaf

813 Puan

Öncelikle buradaki adını vermediğim bir yardımsever (o burayı okuyunca anlayacak) ve bu site, yani Petlebi'ye çok teşekkürler. Petlebi üzerinden almış olduğum 15 kiloluk kedi mamasının 5 adet hediye varmış, o hediyeler bana gelmemişti. Bende burada bir soru sormuştum, o sorumda da kimseyi suçlamadım, insanlık hali, unutmuşlardır dedim. Zaten çoğu kişi de müşteri hizmetlerini ara, hemen yardımcı olurlar demişlerdi. O konuda yanılmışım, müşteri hizmetlerini aradım. Orada incelediler ve durumu bana izah ettiler. Meğer ben o 15 kiloluk kedi mamasını sipariş verirken o 5 hediye yokmuş, peluş kedi oyuncağı mı ne varmış, ben sipariş verdikten 1-2 saat kadar sonra hediyeler değişmiş ve bende ertesi gün tesadüfen orada o 5 hediyeyi görünce bir yanlışlık oldu herhalde, insanlık hali unutmuşlardır diye ertesi gün (Hafta sonuna denk geldiği için, Pazartesi) müşteri hizmetlerini aramıştım. Sonra haklı olarak özür dileyip olayı unutuyordum. Ertesi gün ise telefon annemde iken iki kere daha aramışlar, akşam üstü telefon elime geçince mesai saatleri kapanmadan hemen geri aradım ve tekrar bana durumu izah edip, üstleri ile konuştuklarını ve müşteri memnuniyeti için size o 5 hediyeyi göndereceğiz dediler. Oysa ben hiçbir şey talep etmemiştim, durumu izah ettiklerinden sonra, onlar haklı oldukları için özür dileyip telefonu kapatmıştım. Ertesi gün ise kargo ücreti olmadan 7 parça ürün gönderdiler, yani 2 tane bile fazla gönderdiler. Ben bir çok tanınmış veya az tanınmış web sitesinden gıda, elektronik ne alışverişler yaptım, onlarında hakkını yemiyorum ama bu site, yani Petlebi beni çok ama çok memnun etti. Yakın çevreme kesinlikle bu siteyi önereceğim ve aklında şüphe olup da bu yazımı okuyan tüm alışveriş yapacak kişilere de gözünüz kapalı alışveriş yapın tavsiyesi veriyorum. Hem kargolama hassasiyeti, hem ürünlerdeki indirimler ve yanlarındaki hediyeler, hem de müşteri hizmetleri memnuniyeti üst düzey.

9 CEVAP

gokhansultan
gokhansultan

13926

Petlebi candır :)

BiciriginAnnesi
BiciriginAnnesi

117491

Petlebi candır ❤️
İyi ki varlar hem bizlerin hem de patili dostalarımızın aileleri biz büyük bir aileyiz ❤️

cat_expert
cat_expert

12742

petlebi asla üzmez müşterilerini her türlü çözüm üretirler, evet piyasaya göre ürün fiyatları bir tık pahalıdır ama onun karşılığını fazla fazla alırsınız.

Warriorsans
Warriorsans

133985

En sorunsuz alışveriş yapılabilecek site gerçekten petlebi, her şeyle harika ilgileniyorlar

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

En güvenilir sitelerden gerçekten Petlebi. Hiç şaşırtmadı 😊

Lils
Lils

125527

En memnun olduğum site petlebi kesinlikle. Müşteri hizmetleri çok iyi uygun fiyat oldukça buradan almaya çalışıyorum

Gizem8822
Gizem8822

110952

Petlebi gerçekten çok alakalı bir site alışveriş yaptığınızda istediğiniz bir şey varsa hemen dikkate alıp arıyorlar. İşlerinin hakkını veriyorlar

woyenaf
woyenaf

813

Bu arada, "Bu ilk sorun, önceki sorun yok" falan diye düşünenler varsa hemen açıklama yapayım. Ben bu siteye kendi mail adresim ile değil, 'geçici mail' ile üye olmuştum. Her ne sebepten bilmiyorum ama bir gün bir baktım siteden çıkış yapılmış. Ben çıkış yapmadım. Ama galiba tarayıcı çerezlerini silince otomatik siteden çıkış yapmış. Her neyse geri giremedim çünkü ne mail adresi ne de şifre bilmiyordum. Öylesine geçici olarak bir hesap açmıştım. Bende yeni bir hesap açtım ve bu konuyu açtım ilk olarak. Olay bundan ibaret yani. :)

Palyaco
Palyaco

218519

97 alisverisim var petlebiden en iyi site tek gecerim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 287 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 15 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77392 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR