Exclusion Ton Balıklı Kısırlaştırılmış Kedi Maması

Bir başlıkta exclusionla iletişime geçen petlebi kullanıcısı cevaplarını buraya yazmıştı. Başlık kaldırılmış bulamadım. Exclusion ton balıklı mamalarında fosfor oranının fazla olduğunu kabul etmişti. Ama pakette yazan analiz değerlerinde her mamada olan fosfor değeri yazdığı için bu insanları yanıltıyor. Madem diyorlar ki analiz değerlerinden fazla fosfor var o zaman mamayı piyasadan toplatmaları gerekiyor. Her kedide sorun yaratmaz belki ama yanlış olduğunuzu kabul etmişsiniz. Örneğin 2017 de bozita mamalarında reklamlarda söylenenden fazla protein olduğu tespit edilmiş ve mamalar toplatılmış.
Bunu kabul edip aksiyon alıp mamaları toplatmıyorlarsa burda bir çelişki yok mu? Petlebi kullanmayan kedi bakışı takip etmeyen insanlar almaya devam edecek.

13 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136205

ben de yorum yazmıstım, tekrar yaziyim aynısını.


" acana pacifica %75 civarı balık içeriyor, exclusion %26. acananın fosfor oranı %0.9, exclusion fosfor oranı %0.8. buradan aklıma 2 soru takılıyor:



  1. exclusionda balık oranına kıyasla fazla fosfor varsa nasıl üriner sistem destekleyici bir mama oluyor?

  2. fosfor oranı acanadan düşük bir mamanın fosfor oranı nasıl yüksek kabul ediliyor?


her mama her kediye iyi gelmez, bu doğrudur. ama marka kabul ediyor, insanlar aynı şikayeti savunuyor. o zaman bir sorgulanması gerek diye düşünüyorum. "


ayrıca hiçbir küfür ya da yanlış bir şey olmayan başlığın silinmesi de bana biraz garip geldi. aldığım son paket exclusion olur. başka aromalarında şikayet olmamasına dahi önermem ve tavsiye etmem de.

ozanesk
ozanesk

1243

Birileri markanın ofisinde çalışıyor herhalde ki yorumlardan rahatsız oluyorlar.


Madem sorunu biliyorsunuz ve kabul ediyorsunuz iyi niyetinizi göstermek için satışta olan mamaları toplayın, olsun bitsin.

simbakedi
simbakedi

136205

21 yillik marka 21 yildir mama uretmiyor. nestle-purina proplan gibi ki proplan senelerce piyasada. asil piyonlar bu mama markalarini annesi babasi gibi gereksiz derecede koruyandir. acilan yeni bir hesabi da ciddiye alacak degiliz sukur, uzun sureli hesaplarda bos konusanlari almadigimiz gibi.

Palyaco
Palyaco

218519

Fosfor orani 0.8 olan kediye zarar vereceğini sanmam bu kisir mamasi için değilde normal mamasinda sıkıntı olabilir en güzeli yan urunler kullanmak ben devamlı kizilcik veriyorum kuru mamalara artık güvenmiyorum ama yapacak biseyde yok en güzeli takviye urun kullanmak

Warriorsans
Warriorsans

133985

Tekrar almayacağım bir marka sanırım bilmiyorum şu an sığır etlisini kullanıyoruz (geçiş sürecindeyiz) artık kedilerimi kuru mamayla beslemek istemiyorum ama yaş mama çok pahalı oluyor evde hazırlamak da benim yapabileceğim bir şey değil. Başka hayvanları kendi hayvanlarım yaşasın diye satın almak/öldürmek çok kötü hissettiriyor.

Palyaco
Palyaco

218519

Firma böyle biseyi kabul etmiyor yok böyle bisey diyor olsa saten toplatiriz diyor mail attım bizzat aradılar oranlarimiz tüm mamalardan daha düşük diyorlar kisir mamamiz 0.7 ve 0.8 olarak üretiyor fosfor ve magnezyum değerler

Palyaco
Palyaco

218519

Burda en çok ovdugum mamada sıkıntı çıkması beni çok üzmüştür tabi sığır etli tavukluyu çok ovdum ton balikliyi pek ovmedim onda sıkıntı çıkması kotu

Palyaco
Palyaco

218519

Ben kullanicam 1 yıl kedimde hiçbir sorun olmadi bence karalama var sığır etli ve tavuklu kullanıyorum devam kullanmaya kedim hiçbir mamayi bu kadar iştahlı yemiyor ara sıra karışık mama karıştırıyorum buda mamadan sıkılmasın diye

Palyaco
Palyaco

218519

Ve suan piyasada deli gibi satıyor demekki memnun insanlar

Palyaco
Palyaco

218519

Sığır etli tavukluyu kullanırlar sevenler ben öyle yapıyorum hale kutlu firmayla bizzat görüşecem

ozanesk
ozanesk

1243

Birileri markanın ofisinde çalışıyor herhalde ki yorumlardan rahatsız oluyorlar.


Madem sorunu biliyorsunuz ve kabul ediyorsunuz iyi niyetinizi göstermek için satışta olan mamaları toplayın, olsun bitsin.

Palyaco
Palyaco

218519

Dorado firması üretici 21 yıllık bir üretim süresi tecrübe ürünlerinde fosfor 08.ve magnezyum 0.9 üretiyor ve 0.7 0.8 üretiyor dengeli firmaya ulaşmak isteyenler exclusion.com eposta adresleri [email protected]

oykuyildiz
oykuyildiz

13855

Biz balıklı yerken kum dökdük ama tek sebep o diyemem şuan kuzu etli yiyor aylardı çok şükür sorun yok

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 780 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 5 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80651 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR