Oyun Sonrası Sesli Derin Nefes

bademish
bademish

1003 Puan

Kedime bugün lazer oyuncak aldım ve sağa sola koşturdum 10 dk boyunca eğlensin enerjisini atsın diye. Kendini yere attı şimdi ve derin derin nefes alıyor gayet sesli şekilde. Normal midir bu durum?

5 CEVAP

Selenay1
Selenay1

11443

Valla hiç normal durmuyor bir de lazer oyuncak önerilmez çünkü asla gördükleri şeyi somut bi şekilde tutamadıkları için kötü etkileniyorlarmış

Warriorsans
Warriorsans

133985

Uzun süre koşturduktan sonra kısa süreli nefes nefese kalması normal. Dinlendikten sonra geçmesi gerekiyor. Lazer oyuncak önermem kedilerin av güdüsünü tetikliyor ama hiçbir şey yakalayamamış oluyorlar ve bu onları mutsuz ediyor.


https://ty.gl/f9cjnfcv5j
Bu kedi oltasını aşırı tavsiye ederim bizimkilerin sıkılmadan deli gibi oynadığı çok sevdiği tek oyuncak.

Mirabonibon
Mirabonibon

113987

Lazer oyuncak önerilmiyor üzülüyorlar diye biliyorum. Benim kedimde baya koşturuyor sonra nefes nefese kalıyor bazen derin nefes veriyor burnundan çok yorulduğunda. Bunu fark ettiğim günden beri koşturmanın yarısında bırakıyorum dinlensin diye zaten kendini yere atıyor soluklanıyor sonra enerjisini topladığı gibi koşuyor. Sizinki benimkine benziyor ama bilemiyorum yine de başka bir şeyde olabilir. Kedinizi koşturduğunuz zaman ara ara dinlendirerek koşturun.

Maulex
Maulex

1028

Havalarin sıcak olmasinda ve yorulmasindan kaynaklaniyordur buyukihtimal sadece kostuktan sonra yapiyorsa sorun etmeyin

bademish
bademish

1003

Sadece koştuktan sonra olmuştu. Çok teşekkür ederim arkadaşlar lazerle enerjisini atsın demiştim ama lazerle oynamayı bırakıyorum. Ben de oynarken biraz kötü hissettim zaten yakalayamadığını görünce. Normal ayıcıklarıyla oynatmaya devam edeceğim ve önerilen kedi oltasından da sipariş edeceğim👍🏽 tekrar çok teşekkür ederim herkese

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 284 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79541 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR