Parazit Aşısı Gecikirse Ne Olur ?

simsek_sevval
simsek_sevval

2187 Puan

Kedimi sıklıkla götürdüğüm veteriner kliniği kapandı . Sınava hazırlanıyorum ve aşıları biraz aksadı en son parazit aşısını ekim ayında oldu ama marta kadar evden hiç çıkmadı son iki aydır sadece beş dakikalığına üç kez dışarı çıkardım parazit vakti geldi ama yaptırmadım veteriner kapandığını öğrendikten sonra az önce kustu ama sadece kusmuğunda tüy vardı ve gayet hareketli her zamanki gibi sınava çok az süre kaldı uzun süre aşı olmayıp aşı olunca hastalanmasından tedirgin olup yaptırmak istemedim parazit falan kapmış olabilir mi merak ettim ama sadece tüy vardı. Cevaplarsanız çok sevinirim .

5 CEVAP

Palyaco
Palyaco

218519

Bizim 1 ay geçti bugün yaptırdım hiçbir sıkıntı olmadi ama sizin baya geçmiş heleki böcek sinek yakalayıp yiyiyorsa sıkıntı olur yaptırın derim acil

NorthNight
NorthNight

16576

Dışarı çıkarıyorsanız parazit aşılarını ihmal etmeyin. Tüy varsa kusması büyük ihtimalle tüydendir ama riske atmayın derim. Götüremiyorsanız bi klinikten kedinizin kilosuna göre ilacı alıp siz evde uygulayabilirsiniz.

simsek_sevval
simsek_sevval

2187

Çok teşekkür ederim düzenli olarak malt veriyorum hep kakasında görüyordum tüy ama kusunca tedirgin oldum

Warriorsans
Warriorsans

133985

Dış parazit yaptırmadan olup olmadığını kedi pire tarağıyla anlayabilirsiniz ama iç paraziti aksatmamanızı öneririm. 2 ayda 1 max 3 ayda 1 yaptırılmalı

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

En kısa zamanda yaptırmanızı tavsiye ederim. Dışkı kontrolü de çok önemli. Özellikle dışarıya çıkan kedilerde iç dış parazit uygulamaları daha önemli.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 262 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR