Bu Mama İyi Mi

yelizylmz0
yelizylmz0

241 Puan

proplan somonludan buna gecmeyi dusunuyorum zamlandigi icin iyi bir mama mi bunun disinda tavsiyeniz var mi tesekkurler simdiden


9 CEVAP

teddybal
teddybal

123878

Araya bir büyük paket atabilirsiniz bundan, rotasyona alınabilir, bütçe elveriyorsa bunun altına düşülmese iyi olur. Sanabelle, Bozita, Brit Premium, Golosi, Happy Cat, Obivan Selection'a da bir bakın isterseniz, güncel fiyatları bilmiyorum ama büyük paketleri uyguna bulunabiliyor.

ZemGi
ZemGi

851

Bu mamanın mavi paketi balıklısı daha güzel tavsıye ederim

Hoddie
Hoddie

1985

Güzel bir mama değil, Youtube v o l i p e t yazıp bu mamanın adını yazarsanız mamayı değerlendiriyor. İzleyebilirsiniz.

yelizylmz0
yelizylmz0

241

sanabelle denemeyi dusunuyorum hangisini onerirsiniz kısır 2 yasinda kedim

Becatbe
Becatbe

891

Balıklı mamalara dikkat edin.
Çiftlik balığı ile üretilirken içindeki mineral oranları yüksek olabiliyor.

teddybal
teddybal

123878

sanabelle'de sensitive kuzulu, hair&skin, outdoor ve kitten içerik olarak en beğendiklerim. sanabelle'in kısır kediler için önemli olan iyon değerleri tüm mamalarında çok küçük farklar harici hemen hemen aynı, bu yüzden protein ve yağ değerlerine bakarak seçiminizi yapabilirsiniz saydıklarım yağlı olan mamalarıydı ben de bu yüzden kısır kedilerime kitten olanı kullandım veteriner kilo sorunumuz olmadığı için kullanabilirsiniz demişti. Siz fiyatlarına göre uygun olanı seçersiniz, kilo sorunumuz var derseniz bir tık daha düşük yağ oranı olan diğer mamalarina da bakabilirsiniz (alabalıklı, kümes hayvanlı, devekuşu etli'nin de oranları iyiydi diye hatırlıyorum.) Kısır mamasının ise karbonhidrat oranı çok yüksekti o yüzden o pek iyi görünmüyor, yağ oranı çok düşük olduğu için de kullananların mama taneleri çok sert yorumlarını da görmüştüm.


Bu arada Bozita kısır tavuklu mama m arkamama'da indirimde o da güzel;
https://www.m arkamama.com.tr/bozita-kisirlastirilmis-kedi-mamasi-10-kg

aynnrrr
aynnrrr

1360

iyi bir mama değil içerisinde gerçek et yok proteini diyor.onunla yakın fiyatlı matisse alabilrsiiniz gercek et var onda. bütçeniz uygunsa orta fiyatta bozita brit care ve sanabelle yüksek fiyatta ise nd acana orijen alabilrsiniz

Betrayal
Betrayal

2278

Golosi düşünebilirsiniz

MERQ
MERQ

2523

Şu an alınabilecek, güvenilebilecek en düşük markalar Bozita ve Sanabella'dır. Mamanın isminde bile meymenet yok. Hele ki 15 kiloluk mamalardan uzak durulmalı. Hiçbir yerli mamaya güvenip de kedime yedirmem. Forumda bir zamanlar içeriğiyle övünülen Applaws mamaları da gördük, yiyen kediler mevta oldu. İngilizler bile bunu yaparken Türk mamalarına güvenenin gram aklı yoktur, kedisinin hayatı üzerinden kumar oynuyordur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 322 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81960 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR