Sanabelle Kullanıcı Yorumları Ve Deneyimleriniz

Poncimin
Poncimin

116364 Puan

Uzun süredir Orijen-Acana kullanıyoruz ama hem şu sıralar bazı çeşitlerinde stok sıkıntısı var hem de fiyatları çok arttı. Bu yılın başında Orijen Cat&Kitten mamayı 270 TL'ye almıştım. Şuan ise Acana 1.8 kilosu bile Petlebi'de 559 diğer sitelerde ise 450-500 TL arasında geziyor. Yine almaya devam edeceğim ama bu fiyatlarla sürekli bu mamadan devam edemem, devamlı almak bütçemi zorluyor. Bu yüzden daha uygun fiyatlı ama yine de kaliteli bir mama bakıyorum ki Acana ve Orijen rotasyonuna ekleyebileyim. Daha tam karar vermedim ama aklımda şuan için Sanabelle var. Kedim yetişkin ve henüz kısır değil. Kedimin sindirim problemi yok bu yüzden uygun olur mu bilmiyorum ama Sensitive mamasını almayı düşünüyorum. Protein ve yağ oranı bu mamasında daha yüksek, ki zaten yüksek olmasını tercih ediyorum. Haliyle bu değerler yüksek olunca karbonhidrat oranı da daha az oluyor. Ayrıca kalori değeri de daha fazla, bu yüzden daha doyurucu ve besleyici olur diye düşündüm. Orijen Cat&Kitten 4160 kcal, Sanabelle Sensitive 4194 kcal kalori değerine sahip.


Sanabelle kullananlar ya da öncesinde kullanmış olanlar deneyimlerini buraya yazarsa çok iyi olur. Bir sürü farklı başlık açılmış onlara da baktım, faydalı olanlar da vardı ama bazıları eski içerik hakkında açılmış, bazıları da direkt farklı başlıklar altında yazılmış, bu yüzden böyle bir konu açtım ki mama hakkındaki deneyimler bir başlık altında toplanmış olsun hem de mama hakkında şuanki güncel deneyimleriniz nasıl onu da merak ediyorum. Mamayı almayı düşünenler de bu başlığı görüp yararlanmış olur. Aşağıdaki sorulara yanıt verip deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.


• Ne kadar süre kullandınız/kullanıyorsunuz?


• Hangi çeşitlerini kullandınız?


• Kediniz mamayı sevdi mi? Mamanın etkisi nasıl oldu? (Tüy dökülmesi, dışkılama vb. etkileri)


• Mamadan memnun kaldınız mı? Mama hakkındaki genel yorumunuz nedir?


10 CEVAP

Warriorsans
Warriorsans

133985

Bende özellikle kedilerimden birinde ishal sorunu olduğu için rotasyona koyacak mama ararken 400 gr denemek istedim. Yani aslında etkisini anlamak için çok az bir miktar ama şöyle söyleyebilirim ki tadını sevdikler ve ishal yapmadı. Bir sonraki mama seçimim büyük ihtimalle sanabelle olacak. Kedilerim kısır ama adult almıştım yanlışlıkla, alabalıklı olan.

Palyaco
Palyaco

218519

Sanabella kullandığım en iyisi urinary olan diğerlerini pek sevmemişti kuzulu alabalikli kisir olan sevmedi kisirlastirdiktan sonra sanabelladan vaz geçtim suan mera kısırdan memnunum yetişkin olanlarda guzel

Ebrnk
Ebrnk

4324

Sanabelle sensitive 400 gr başlangıçta tester amaçlı kullandım ve sevdi. Zaten kaliteli bir Alman markası, bundan sonra alacağım yetişkin mamaları da nutri feline ya da sanabelle olacak inşallah.

Poncimin
Poncimin

116364

Güncel

ozanesk
ozanesk

1243

Kasım ayından beri dişi kısır kedime düşük yağ oranı nedeniyle almıştık ve kullanıyoruz. Erkek kısır kedim Bozita yedi ve çok tüy döktü. Dişi kedim ise Sanabelle ile daha az döküyor ve eldeki Bozita bittiğinden beri diğer kedim de Sanabelle yemeye başladı. Tüylerine daha iyi geldiğini söyleyebilirim.


Günde 1 öğün Brit Care, geri kalan 3 öğün Sanabelle yiyorlar. Kedilerim kuru mama ayırt etmediğinden sevip sevmediklerini söylemem zor ama bıksalar yemezlerdi sanırım :) ND düşük tahıllıdan buna geçmiştim, herhangi bir ishal durumu olmadı. Dışkı kokusu Brit Care kadar fazla değil.


Kısır mama olarak farklı çeşitleri olsa ve kanatlı eti ağırlıklı olmasa sürekli olarak bile kullanabileceğim bir mama olurdu. Elimde 10 kg kapalı paket daha var ama sanırım onu sonraya saklayıp farklı bir mamayı rotasyona ekleyeceğim.

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

ND ve Brit Care'in sebep olduğu sağlık sorunlarından sonra Exclusion aldım. Ancak içinden 3 farklı mama çıkınca Sanabelle cankurtaran gibi yetişti.
11 kedim var ve yaşadığımız onca mağduriyetten sonra Sanabelle üretici firma Bosch'a barkodla beraber tüm bigileri gösterir şekilde paketin fotoğrafını gönderdim. Aynı gün ürünün orijinal kendilerine ait ilduğuna dair bilgi aldım. Ayrıca kısır kedilerim hem doğada hem de evde yaşadıklarından nasıl bir kombinasyonu önerdiklerini sordum. Ertesi gün Bosch beslenme uzmanından ayrıntılı cevap aldım.
10 kedim Şubat 2022'den beri bir gün Urinary diğer gün Outdoor/Sensitive yiyorlar. Sadece Outdoor'u diğerleri kadar sevmediler. Ayrıca Orijen six fish de veriyorum.
Günde asgari bir öğün haşlanmış tavuk veya kaliteli yaş mama da yiyorlar.
Şubat 2022'ye kadar paramla resmen rezil ve mağdur olmuştuk. Umarım Sanabelle bu şekilde devam eder.

caitlyn
caitlyn

13020

hamlet
sağlık sorunu derken neyi kastettinizz

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

caitlyn
Bir evladımı böbrek yetmezliğinden kaybettim.
Diğer evladım böbrek, idrar torbası taşları nedeniyle çok kritik bir süreçten geçti. Aylardır tıbbi üriner mama ile besleniyor.

Poncimin
Poncimin

116364

@Hamlet
@Palyaco


Sanabelle Urinary maması için bazı yorumlarda çok yağlı bir yapıda olduğu yazılmıştı. Urinary ve Kitten mamalarında %21,50 yağ oranı var. Ben Sanabelle Sensitive mamasını almayı düşünüyorum ve yağ oranı Sensitive ile Outdoor mamalarında daha da fazla. %22,50'lik yağ oranları var. İçerdiği yağ oranına bakarak konuşursak zaten mamanın yağlı bir yapıda olduğu gözüküyor ama kullanmadığım için tam da bilmiyorum. Bu yağlı olma durumu Urinary mamasında mı var yoksa Sensitive ve Outdoor mamaları da aynı şekilde yağlı, yumuşak taneli bir yapıda mı? Sorun edeceğim bir durum değil, sadece tane yapısını merak ettiğim için hazır sizde mamayı kullanmışsınız ondan dolayı sormak istedim.

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Urinary taneleri yağlı

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1198 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR