Beslediğim Sokak Kedisi

Hedwig27
Hedwig27

303 Puan

Yakın zamanda sahiplenmeyi düşündüğüm bir sokak kedisi var.Sadece akşamları geliyor besliyorum sonra sırra kıdem basıyor.Nereye gidiyor bu kedi merak ediyorum tüm mahalleye bakıyorum bulamıyorum gözümün önünde olsun istiyorum iyice bana alışsın istiyorum.Sokak kedileri genelde aynı yerde olmaz mı?

4 CEVAP

Anonymus683514
Anonymus683514

11855

Geziyordur, gittiği başka evler vardır. Sahiplenirseniz ilk başlarda biraz sıkılabilir, dışarı çıkmak isteyebilir. Alışır ama sonunda

aslihan_e
aslihan_e

128528

Evet bazı kediler belirli bölgeden ayrılmazken bazılarının gezmediği yer yok. Baktığım sokak kedilerini çağırırken bazen tüm mahallede sesim yankılanacak kadar bağırıyorum ki kedilerin kulakları aşırı hassastır duyarlar hemen, duyunca da hemen gelir bizimkiler mutlaka, ama o kadar uzağa gidiyor ki bazıları, çıkıp arıyorum yok. Keşke bu yeni çip sisteminden nerede gezdiklerini görseydik. Ben başka ailesi olduğundan şüpheleniyorum mesela birinin. Tok geliyor çoğu zaman. Sokaktan sahiplenince bazı kediler evet eve uyum sağlıyor ama bazı kedilerim de sürekli kapıda ağlıyor. Onları tasmayla gezdirir oldum da psikolojileri düzeldi yoksa çok kötülerdi.

Hedwig27
Hedwig27

303

@aslihan_e Aslında evdekiler izin verse ev ortamında çok rahat alıştırırım ama şu an mecburen açık alanda alıştırmaya çalışıyorum kendi evime çıkınca zaten benimle olacak bazen 2-3 gün gelmiyor.Manyak gibi her yerde bu kediyi arıyorum acayip bağımlılık yaptı.

Hedwig27
Hedwig27

303

Benim tuhafıma giden mahalledeki kediler genelde aynı yerdeler ama bu kediyi mahallede hiçbir yerde göremiyorum sadece o beni buluyor o kadar takıntı yaptım ki bir gps cihazı takmayı düşünüyorum nerelerde dolaşıyor diye :))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 216 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81703 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR