Tüy Dökümü İçin Mama Kullanımı

eslemf
eslemf

245 Puan

Merhabalar
Felicia hypo allergenic tavuklu kedi maması ve felixin kuru mamasını dönüşümlü olarak kullandık( uzun bir süre sadece feliciayı kullandık ama yine de tüy dökümü oluyordu) tüy dökümünü azaltacak uygun fiyatlı mama tavsiyelerinizi bekliyorum.

3 CEVAP

Warriorsans
Warriorsans

133985

2 kedim var ve birisi çok az tüy dökerken diğeri çok döküyor aynı mamayı yiyorlar. Çok mama denedik ama acana pacifica dışında çok tüy döken kedimde tüylerine iyi gelen mama olmadı. Uygun fiyatlı olarak golosi markasından memnun kaldık kısır somonlusunu kullandık. Dışkı vs gayet iyiydi ama tüy dökümünde pek fark yarattığını söyleyemem. Felix asla önermem içeriği kötü. Her mama her kedide farklı oluyor o yüzden deneyimlemeden bilemezsiniz. Tavsiyem 10 kg da 1 mama değiştirerek rotasyon yapmanız ve iyi gelen mamayı da zaten bulursunuz bu sayede. Obivan selection serisinden de memnun kalmıştım ona da bakabilirsiniz

Palyaco
Palyaco

218519

Tüy dökümü için vest plus vitamin ve botin alin

Golge_Hera
Golge_Hera

951

Somon yağı ve düzenli tarama biraz azaltıyor. Kesin çözüm derseniz kliniklerde satılan tabletler var fiyatları daha pahalı. Önce hekiminize danışmakta fayda var o yönlendirir kediniz için uygun olana.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 244 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81804 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR