Kedim Hill's Mama Yemiyor :(

hildavenue
hildavenue

577 Puan

Merhaba arkadaşlar. 1.5 yaşında tekir kedim var, kendisini bu zamana kadar hep Proplan ile besledim. İştahlı bir şekilde yiyordu problem yaşamıyorduk. Dün maması bitmek üzere olduğundan her zaman aldığımız yerde Proplan bulamadım ve 2 hafta içinde geleceğini söylediler ben de Hill's aldım. Ancak bizimki burun kıvırıyor sanırım kokusunu beğenmedi. Proplan'dan daha iyi bir mama olduğunu da biliyorum kendisi için sağlıklı. Nasıl bir alıştırma yolu izlemeliyim? Bugün çok mama yemediği için içim parçalandı kıyamıyorum da.

7 CEVAP

cat_expert
cat_expert

12742

Eski mamayla karıştırarak geçiş sürecini uyguladınız mı?

Miniss
Miniss

13182

Hills i benim kedim de yemek istememişti ,yeme garantili mama olduğu için iade edebiliyorsunuz

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Et oranı yüksek, ham kül iranı düşük, tahıldız, tatlandırıcısız, glutensiz olmalı.
Hem dışarıda hem de evde yaşayan kedilerime bir gün Sanabelle Urinary, diğer gün Sanabelle Outdoor/Sensitive ve Orijen six fish yediriyorum. 3ten fazla kediniz yoksa kesinlikle kuru mama önermem. 11 kedim olduğundan kuru mama vermeden yetişemiyorum. Ancak günde asgari bir öğün haşlanmış tavuk/hindi veya yaş mama veriyorum.
3 kedim olsaydı sadece tavuk, hindi haftada bir ciğer/balık/yumurta sarısı yedirirdim.
Çok az kefir de öneriyorum

hildavenue
hildavenue

577

@cat_expert evet.. aralarından proplanı ayırmıyor bile direkt reddetti. az önce baktım bir tatlı kaşığı kadar yemiş gün sonunda

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Proplandan daha iyi bir mama olduğunu nereden çıkardınız? İkisi da aynı segmentte mamalar. Hatta bence proplan daha tercih edilebilir. Ben de proplan kullanıyordum kızıma. Çok seviyordu. Hills ton balıklıya geçtik. Yiyor ama bayılarak değil. Sevmemiş olabilir. Başka alternatifler bakın derim. Kızım bu mamalara bayıldığı için mecburen alıyorum. Tahılsız çok daha iyi mamalar var aynı fiyatlarda. Belki sizin kediniz sever. Biz bakın derim. Örneğin bozita, brit care, exclusion.
Uygun fiyatlı değiller ancak yine de yazayım. Acana, nd, orijen, mera, natures variety de tercih edilebilecek güzel mamalar.

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Schesir, nd, natura, nutri feline gibi kaliteli yaş mamalar da yedirebilirsiniz.
Suzionline'da mamalar hakkında faydalı bilgiler bulabilirsiniz

hildavenue
hildavenue

577

arkadaşlar tekrardan merhabalar, bugün veteriner ile görüştüm kendisi de mama yaşmama ile karıştırıp verebileceğimi söyledi bu şekilde sorun çözüldü.aynı problemleri yaşayan dostlarımız için paylaşıyorum. yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 270 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81002 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR