Kedime Nasıl Kilo Aldırabilirim?

Proplan tavuklu kitten mama kullanıyoruz onun dışında günde yarım tablet vmp tablet veriyorum. Ancak kedim çok zayıf ve iştahı az denebilir. Kilo aldırmak için nasıl bir yol izleyebilirim ya da ek gıda olarak ne verebilirim?

6 CEVAP

Keyfimbilir
Keyfimbilir

103888

Mama değiştirebilirsiniz belki yaramıyordur veya severek yemiyordur. İmkanınız dahilinde Acana, Nd, Natures Variety bakabilirsiniz daha besleyici olduğunu düşünüyorum, benim en memnun kaldığım markalar. Kaliteli yaş mama daha sık verebilirsiniz ama ishal gibi durumlar yaşamamak adına 1 çay kaşığı kadar az az verip gözlemleyerek yedirmenizi tavsiye ederim. Gimcat puding, miomar kedi çorbaları ve me o/wanpy sıvı ödül mamalarının kilo alımında etkisi oluyor baktığım kedilerde.

sivaslim
sivaslim

2085

benimde köpeğim çok iştahsızdı ve baya zayıflamıştı bir tanıdık arkadaş bana gamavit diye bir takviyeden bahsetti. Hastalıklara karşı kuvvetini artırıyor bağışıklığını güçlendiriyor. iştah açıyor ve kilo aldırıyor. zor oldu ama ben bulup köpeğime kullandım. iştahı çok güzel açıldı maaşşah diyorum baya kilo aldı. mantar oldu köpeğim 1 haftada mantardan kurtulduk diyebilirim. bayram öncesi kısırlaştırma ameliyatı oldu akşam yaptırdık bin maaşallah ertesi gün oynamalara başladı. yani ben bu gamavite bağlıyorum bunları çok faydasını gördüm çünki. Bu gamavit hem kedilere hem köpeklere kullanılıyor sitelerden araştırabilirsiniz.

Palyaco
Palyaco

218519

En iyi kilo aldıran bozita kitten dır ödül mamasi animonda dental veya hairbal wanpy sıvı ödül bunları kullanın hem sağlıklı hemde hareketli olur birde kedi çorbası miamor ordekli veya ton balikli

Yaş mama verirsen kuru mamayı yemiyor diyenler oldu bu konuda ne düşüyorsunuz?

Golge_Hera
Golge_Hera

951

Sürekli yaş mama verirseniz kuru mamayı tercih etmeyebilir ancak kedinin beslenmesinde yaş mama da olmalı. İllaki satın almanıza da gerek yok evde kendiniz de yapabilirsiniz. Satın alacaksanız da kaliteli olmasına ve jöleli olmamasına dikkat etmelisiniz.

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Tavuk/hindi eti
Haftada bir ciğer/balık

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 243 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR