Tavuk Cigerini Nasıl Saklıyım

martuyl
martuyl

12408 Puan

benim sıpa kuru mamayı reddediyor, grevde :D geçen hafta cuma gunu ciger alıp sabah akşam vermiştim, bi kısmını da ben yedim öyle bitirdik.ama ben cigeri hiç sevmem zorla yedim bozulmasın diye. şimdi benimki cigeri görunve proplnla karıştırdıgım bonaciboyu bi haftadır yemeyi reddetti anca içine peynir, yumurta ya da yaş mama falan koyarsam öyle yedi, o da kuru mama hariç digerlerini seçip kuruyu bırakarak. tam dayaklık yani :D


haliye beni kandırdı marketten gittim aldım haşladım 660gr. ögleden beri surekli ciger yedigi için çok mutlu :D şimdi bu kaç gun dolapta gider, haşladıgım için buzluga atmak istemiyorum.

1 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

128411

Haşlandığı zaman uzun süre bozulmadan durabiliyor dolapta, çiğ olarak hemen bozuluyor. Ancak kedi için yapınca içine tuz atmamışsınızdır büyük ihtimalle. Tuz bozulmayı geciktiriyor o yüzden tuzlu kadar uzun gitmez. Kokusundan falan anlarsınız zaten. Ama her gün ciğer yemesi iyi değil, o yüzden nasıl yapacaksınız bilmiyorum. Bizimkiler tek başına 1 günde yer de 660 gramı. Tuzlu şekilde bir hafta dayanıyor. Hiçbir şey olmuyor. Ama tuzsuz 3-5 gün arası dayanır heralde.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 209 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR