Mama Seçimi

Deniz1741
Deniz1741

10942 Puan

Arkadaşlar merhaba kedime mama olarak proplan somonlu kısırlaştırılmış kedi maması kullanıyordum. Balık bize pek yaramıyor sanırım. O yüzden tavuklu mamaya döneceğim bir süre. Bir de kilo aldırdı. İki seçeneğim var Hills tavuklu kısırlaştırılmış kedi maması ve N&D düşük tahıllı tavuklu ve narlı kısırlaştırılmış kedi maması. İkisinden birini alacağım. Veterinerim aslında virbac öneriyor ama onu düşünmüyorum. Hangisini önerirsiniz. Kedim seçicidir. Teşekkür ederim.

7 CEVAP

Palyaco
Palyaco

218519

Nd tavsiye ederim içinde gerçek et var

AsumanAtilgan
AsumanAtilgan

7545

Tahılsız olsun derim.

Quincy
Quincy

1435

n&d kullandık 1 yaşına kadar ve çok şükür hiç bir sağlık problemi yaşamadık , akranlarına göre de daha güzel tüyleri ve kilosu oldu kesinlikle n&d tavsiye ederim. ayrıca n&d nin internet sitesinden kayıt olursanız sizi arayıp kedinizin kilo ve yaşına göre de beslenme planı özel olarak oluşturup mail atıyorlar. n&d tahılsız kullanmıştık biz. arada bir ödül maması vs verdiğim için tahılsız aldım hep, Hills içeriği de güzel ama bana n&d daha iyi gelmişti. eğer cevabımdan tatmin olmadıysanız da ikisinin Taurine oranlarını kıyaslayıp bi seçim yapabilirsiniz.

Bluebest
Bluebest

21

Veterineriniz virbac önerir çünkü virbac sadece veterinlerler tarafından satılan bir mama ama iyidir.Onun dışında ND ve Hill's iyi markalar, deneme şansınız varsa kediniz hangisini daha çok severse onu verebilirsiniz.

sudedagidir
sudedagidir

5631

Bizde Proplan somonlu kısır kullandık 2 yıl. Kilo problemi olduğu için Bozita tahılsız kısır mamaya geçtim. Yavaş yavaş geçiş yaptım. Proplanla karıştırarak. Öğünlü besleme yapınca kilo kontrolü sağlanıyor. Bozita İsveç markası. Et oranı güzel yağ oranı ideal araştırabilirsiniz

Deniz1741
Deniz1741

10942

Cevaplarınız için teşekkür ederim

Bonares
Bonares

2226

Gncl

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 307 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR