Kedim Yastığa İşedi

Pinarkara54
Pinarkara54

1025 Puan

Bu sabah kalktığımda kapının arkasında yer minderi vardı onun üstüne işemiş ama çok kötü bi koku yok yakından koklayınca anlaşılıyor neden yapmış olabilir bu arada kısır değil erkek kedim var ve bu ilk defa oluyor kedilerin kızgınlığa girince işediğini biliyorum ama çok kötü koku yapıyormuş ama kedimin ki öyle kokmuyodu rahatsız edici bi koku değildi

11 CEVAP

Warriorsans
Warriorsans

133985

Etrafı işaretlemeye başlamış bunu hem bölgesini belirlemek için hemde dişi kediler kokusunu alsın diye yapıyor. Kısırlaştırılmadığı sürece git gide daha çok yapmaya başlayacaktır eğer geç kalırsanız kısırlaştırmaya zamanla alışkanlık haline getirebilir ve her yere çişini yapabilir özellikle püskürtme şeklinde koku bırakırsa inanılmaz kötü kokar. Olabildiğince erken kısırlaştırın ki alışkanlık haline getirmesin

aslihan_e
aslihan_e

132233

Yer işaretlemek için yaparlar, normal çiş de yapar. Yastığı beğendiği için yapıyor. Yine de hormonları etkiliyor oraya işaret bırakmasını.

Pinarkara54
Pinarkara54

1025

Bu şekilde etrafa işemeye alışmaz diğilmi

Mirabonibon
Mirabonibon

114005

Kısırlaştırmazsanız daha çok işer erkek kediler böyledir her tarafa koku bırakır ve kısırlaştırılana kadar kızgınlığı bitmez. Kısırlaştırdığınız zaman sanmıyorum bir daha işemez

Deniz1741
Deniz1741

10942

Kısırlaştırmazsanız yukarda da yazıldığı gibi yapmaya devam eder.

Pinarkara54
Pinarkara54

1025

Tmm teşekkür ederim

Muezzabalim
Muezzabalim

115007

İşemeye başlamışsa emin olun yavaştan kokmaya da başlayacaktır bunu bir alışkanlık haline getirmeden ve koku agirlasmadan kisirlastirin derim aynı durumun ağır kokularla gecenini yaşadım ,evi boyadık anca geçti koku duvarlara dahi püskürtme yapıyordu iki yorgan ve yastık attım kıyafetleri saymıyorum bile... Kisirlastirdik fakat alisdigi için bir süre daha devam etmişti şükürler olsun bir ay içinde geçti ...Tavsiyem ilerlemeden kısırlaştırmanız olacaktır. Sağlıklı günler dilerim.

NorthNight
NorthNight

16576

Bizim kız kısırlaştırmadan önce 2 kızgınlığında da işemişti bi kaç yere, burnumu dibine sokmadıkça kokmuyordu. Tecrübe etmedim ama erkek kedilerde daha ağır kokuyor diye duydum hep. imkanınız varsa hiç beklemeden kısırlaştırın, temizlemesi zor şeylere yaparsa çok uğraşırsınız.

pablopicasso
pablopicasso

117032

İşaretlemeye başlamış bir an önce kısırlaştırın. Yoksa o ömür boyu o sızı ile sizde o koku ile yaşayacaksınız. Aa tabii bir süre sonra bu kokuyu evden nasıl yok ederim soruları ile burada yeni bir form açacaksınız.

1manf5
1manf5

8135

benim tanıdığım bir kedi de dağınıklığa dayanamıyormuş o yüzden yapıyormuş dağınık gördüğü yere, yani normalde o yastığın yeri orası değilse hoşuna gitmediği için yapmış olabilir.

Bonares
Bonares

2226

Gncl

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 544 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.346 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR