Yeni Kedi Sahiplenmek

1manf5
1manf5

8135 Puan


  1. evde bir dişi kedim var, kısır değil; bir de erkek kedi sahiplensem nasıl olur? bunu deneyenler çok yavruları olur derse,** iki dişi** kedi nasıl olur, deneyeniniz var mı? kavga etmezler değil mi? bir de bir erkek kedi alsam ve sadece içlerinden birini kısırlaştırsam nasıl olur acaba?


  2. kısırlaştırma süreci nasıl işliyor? güncel fiyatı ne kadar? ve işlemden sonra *kaç gün *acıları/ağrıları devam ediyor?

6 CEVAP

pablopicasso
pablopicasso

117032

Bunları bir veterinere hekime danışın. En sağlıklı bilgiyi
O verecektir. 2 sinide kısırlaştırmayacaksanız. Hiç sahiplenmeyin. Yazık o hayvancıklara.

beyzathemoc1
beyzathemoc1

118037

Kısırlaştırma çok pahalı çoğu yerde ama klinikler arası acayip fark var 700-3000 arası diyebilirim gaz anestezi estetik dikiş olursa ve sağlıklıysa anesteziyi atlatır atlatmaz kendine geliyor benim tavsiyem önce evdeki kısırlaşsıj sonra kedi sahiplenin yoksa ikisi bir çok zorlar dişi de sahiplenseniz sağlığı için kısırlaştırmanız şart ben dişi öneririm ama her kediye göre değişir ne tepki vereceğini bilemeyiz

selcanz
selcanz

2339

En sağlıklısı ikisini de kısırlaştırmak. Hem iki kedi bakmak daha kolay hem de kısırlaştırırsanız birçok sağlık sorununun da önüne geçmiş olursunuz.

Deniz1741
Deniz1741

10942

En sağlıklısı kısırlaştırmak. Kısırlaştırmayacaksanız hiç bir tane daha sahiplenmeyin. Diğerini kısırlaştırın. Güncel fiyat şehirden şehire değişir bu konuda en sağlıklı bilgiyi veteriner verir. Artık çok rahat yapılıyor bu ameliyatlar.

NorthNight
NorthNight

16576

Erkek kediyi kısırlaştırıp eve getirirseniz daha iyi olabilir (erkek kedilerin iyileşmesi çok daha kolay). Ama bundada şu risk var kendimden örnek vereyim bizim kedimiz dişi eski evinde erkek kısır bir kediyle yaşıyormuş (dişi kısır değil-erkek kısır) hiç anlaşamadıkları için bizim kızı veterinere bırakmışlardı bizde orada denk gelip sahiplendik.


Aynı cinsiyette olması bu riski ortadan kaldırır ama kavga durumu yine kedilerin karakterine bağlı. Bunu da dişi bir kediye geçici yuva olarak gözlemleyebilirsiniz.


Kısırlaştırmanın fiyatıda bulunduğunuz yere kliniğe, yapılan tahlillere anestezi türüne göre çok değişiyor. Bir kaç yere fiyat sorabilirsiniz.

1manf5
1manf5

8135

hepinize teşekkür ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1267 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR