Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
Her sabah 4 buçuk gibi uyanıp sabah 2,3 saat yürüyüş yapıyorum. Bir veterinerin videosuna denk gelince sormak istedim orada çıkarabileceğimizi söylüyordu hatta bir kedi sahibinin kedisiyle beraber yürüyüş yaptığını söylüyordu acaba ben de kedimi çıkartsam sorun olur mu çünkü zaten her sabah çıkıyorum ben e o da çıkmış olur etraf orman gibi zaten çimlerin üstünde falan gezer dolaşır böcekleri, kuşları kovalar diye düşünüyorum ama tek korkum hastalık kapar mı? Kedisini gezdiren var mı?
İnstagramda kedi.bakisi sayfası var. O kedilerini dışarıya çıkarıyor. Mesajlara da cevap veriyor. Belki size yardımcı olur. Hikayelerde de paylaşmıştı. Ama sabitledi mi bilmiyorum.
Tamam teşekkür ederim
Ben kedimi istediğinde çıkarıyorum hastalık kapma gibi bir durumu olmadı ama yabancı bir kediyle karşılaşınca gergin dakikalar yaşanabiliyor birde mutlaka göğüs tasmasıyla çıkarın
Aşılıysa hastalık kapmaz zaten durduk yere. Diğer kedilerden de uzak tutarsınız gerekirse. Kediyi dışarı çıkarmanın tek sorunu bir kere çıkınca sürekli çıkmak istemesi. Ben benimkini kucağımda balkona çıkarıyorum sadece ona rağmen her gün aynı saatte balkon kapısının önünde bağırıyor çıkmak istiyor.
Evet zaten göğüs tasmasıyla çıkartacağım her gün çıkmak istemesi sorun değil çünkü ben ciddi bir şey olmadığı sürece her sabah çıkıyorum onu da çıkartırım bu sorunda ortadan kalkar diye düşündüm teşekkürler hepinize
Hiçbir kediylede temas ettirmem sadece sokak kedileri için köşelere kuru mama bırakıyorum sabahta çok nadir görüyorum zaten kedileri bu yüzden temaslı olmaz
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.