Kedı Psıkolojısı

kirazcuneyt
kirazcuneyt

173 Puan

MERHABA ARKADAŞLAR BEN YANLIZ YASAYAN BIRIYIM EVDE CUNEYT VE KIRAZ ADINDA IKI KEDIMLE YASAMAYA CALISIYORUM.
BEN SABAH 6:00 DA KALKIP ISE GIDIYORUM AKSAM GEC SAAT TE DONUYORUM SABAH KALTIGIMDA ONLARDA KALKIYOR AMA SEVILMEK ISTIYORLAR BEN SEVEMEDEN CIKIYORUM AKSAM GELDIGIMDE BIRINI SEVDIKTEN SONRA DIGERINE SIRA GELMEDEN UYUMUS OLUYORUM VE BU RUTUN BOYLE GIDIYOR.BU BENIM HAYAT SEKLIM ONLARI MUTSUZ EDERMI BILMIYORUM AMA BEN MUTSUZ OLDUKLARINI DUSUNUYORUM KENDIMI ONLARA YETERSIZ HISSEDIYORUM.BANA BI KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM.

4 CEVAP

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

bizde eşimle beraber sabah 6da evden cıkıyoruz , ben ondan 10 dakika önce kalkıyorum teo bizimle beraber kalkıyor ve kapıda bekliyor sevilmek istiyor ve gideceğimizi anlıyor resmen miyavlamaya baslıyor , ben cıkmadan önce onun sevdiği ufak bir ödül maması , yarım konserve mama veriyorum 2 dakika kadar sevip öyle cıkıyorum. aksam eve geldiiğimde peşimizden ayrılmıyor tabiki ilgileniyoruz ama bazen bizde cok yorgun geliyoruz yüzüme bakıp miyavlıyor. avantajınız var 2 kediniz var birbirleriyle ilgilenip vakit gecirebilirler ama sahipleri sizsiniz sonucta sevilmek isterler az da olsa.

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

eve geldiğinizde onları ödüllendirin yaş mama - ödül maması-sevebilecekleri cok güzel vitaminler var bunlar onları mutlu edebilir. en azından aksam eve geldiğinizde bunları saglayacagınızı düşünürler mutlu beklerler. şöyle söyliyim mamasından tuvaletine kadar ben ilgilendiğim için teo ya o gün ilgi gösteremesem bile gelir benim koynumda yatar ellerimi asla ısırmaz tırmalamaz çünkü kaynagın geleceği yer belli :) ama eşime böyle davranmıyor . aradaki farkı anlatabildim mi umarım. en azından onlara ilginiz oldgunu bu sekildede olsa gösterin derim ben

kirazcuneyt
kirazcuneyt

173

SUPRIZ MAMA YEMEMKTEN NORMAL MAMININ YUZUNE BILE BAKMIYORLAR.

kirazcuneyt
kirazcuneyt

173

BENIM DE EVDE IKI TANE VAR NE HIKMETSE BIRBIRLERINI KISKANIYORLAR IKISIDE BENIM DIYOR

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 498 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.028 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR