Cok Az Su İciyo Ve Mama Yiyor

408ghost
408ghost

1035 Puan

İyi gunler.Yavru kedim cok az su iciyor ve cok az mama yiyor.Ama gun icinde yerinde durmuyo surekli oyun oynuyor hopluyo zipliyo kendini sevdiriyo ben onunla oynamasam bile oyuncaklariyla kendi oynuyo.Hic yerinde durmuyo ama cok az su icip mama yiyor.Halsizde kalmiyor.Sizce bu normal mi ?

4 CEVAP

ursaminor
ursaminor

116511

(Normalde) Kedilerin kendi metabolizmalarını düzenleyebilme yetenekleri var. Korkmayın.
Yaş mama yediği için çok fazla suya ihtiyaç duymuyordur.
Kuru mama da yaş mamaya destek olarak yiyordur. Yeterli proteini almasının ardından vücut fazlasını almaz. (Normali budur, gerisi obezlik sorunudur).
Ve zaten daha 1,5 aylık değil mi? :)

Hangi mamayi kullaniyorsunuz her kedi her mamayi sevmeyebiliyor.

408ghost
408ghost

1035

Proplan yavru kedi mamasi kullaniyorum kuru mama olarak.Ayrica yas mama da veriyorum ikiside ayri mama kaplarinda duruyo.Mama yemeyip halsiz kalsa normal olarak karsilardim ama halsizde kalmiyo surekli hareketli ya kendini zorla sevdiriyo ya kendi basina oyun oynuyo yada benle beraber oynuyo.Ayrica suyunuda cok az iciyo.

408ghost
408ghost

1035

Evet ayrica ben yavru kedi vitamin macununu takviye olarak her gun veriyorum.Hosuna gittigi icin bazen gunde iki kere sabah ve aksam olmak uzere veriyorum.Ama su icmemesi bobrek sikintisi olur mu diye beni emdiselendirdi.Halsiz olsa aslinda mamasini degistiririm ama az yiyip cok hareket etmesi beni sasirtti.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 714 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR