Size Görsel İçerikli Bir Çözüm Önerisi İle Geldim.

pablopicasso
pablopicasso

117031 Puan

Merhaba,
Bir süredir, cam balkon ve vasistas pencere için çözüm arayışındaydım.


Araştırma, beyin fırtınası derken vasistas pencere güvenliğimi çözdüm. Hem havayı engellemeyecek hem de oğlum güvenli cam yatağında etrafı izleyecek.


Balkon için file ölçüsü hatalı olduğundan beklemedeyiz ama pencere çöZümümü ustam ama ama demesine rağmen çözdük.
Takınca valla ne yalan söyliyeyim önyargılıydım ama ufkumu açtınız izninizle ben bunu isteyen müşterime yaparım demesi ile nihayetlendi montajımız🥰


Hem file havayı kesmiyor hem çift çıtçıt hem de dışarıya esnememesi için çocuk güvenlik kilidi istedim.


Naçizane paylaşımımdır🥰


5 CEVAP

gulsump
gulsump

114504

Görselden tam anlayamadım sistemi. Açıklayabilir misiniz nasıl monte ettiniz?

Sezgek
Sezgek

16498

bende arayış içindeyim sanırım delmeden falan monte etmişsiniz montaj kısmını biraz detaylı anlatır mısınız görselden anlaşılmıyorda

yalkuzak
yalkuzak

13555

vasistas pencere hâlâ sıkıntılı duruyor. bu pencerenin riski sadece düşmeleri değil, araya sıkışmaları da çok tehlikeli.

pablopicasso
pablopicasso

117031

Şöyle anlatayım. Balkon filesini aldığım firmadan sinekliklere uygulamak için yine bu nem, güneş, kopmalara dayanıklı olan fileden istedim.


Sineklikçim ile görüştüğümde kedi teli, menfez teli önerisi geldi. Ama benim derdim aynı zamanda hava da alabilmek ki maalesef bu bahsettikleri hepsini kesiyor.


Ona önce bahçe teli diğer adıyla kümes teli uygulayabileceğimizi söyledim. Çok oyuncaklı bir iş olduğunu yoğun olduğunu söyledi ama fikir hoşuna gitti. Ve yapacağını söyledi ancak yeşil renk olması site görselini de etkileceğinden başka çözüm arayışına girdim.


Ve bu fileyi uygulayıp, uygulayamayacağımızı sordum. Peki nasıl dedi?


O çift çıtçıtlı açılır kapanır gövde yapacak bende file, çocuk güvenlik kilidi ve çırt çırt bağ ( fide bağı en kalın ve güneşe dayanıklı olanları ) temin edecektim. Daha çok heyecanlandı bu fikre.


Önce güvenlik kilidi takılmaz derken deneme sonucu tamamdır dedi. Ve


Çift çıtçıtlı, üzerine neredeyse her dellikten çırt çırt ile bağı geçirip fileyi gerip sabitledik. Normal bir sineklik gibi pencereye monte ettikten sonra dışarıya güvenlik düğmesi olan metal çocuk kilidini de pencere sabitleyip, fillenin arasında onu da çalışır durumda olmasını sağladık.


Şimdi asla esnemiyor. Mis gibi hava geliyor.
Ve ben ne zaman cam silmek istersem. Güvenlik kilidini açıp, çıtçıtdan açtıktan sonra yanlardaki camları rahat rahat temizleyebileceğim. Ve görüntü de çok şık ve güvenli.


Sinekliği yapan arkadaş inanın siz bu fikirlerle geldiğinizde enteresan ama bir o kadar da olmaz diye önyargılıydım. Ama oldu kafanıza koyduğunuzu yaptınız izninizle foto alıp, paylaşım yapacağım. Bu konuyla gelen çok müşterim var dedi.


Şimdi oğlum temiz havanın keyfini çıkarıyor o kadar mutlu ki. Eminim balkonlar filelendikten sonra daha da mutlu olacak.

pablopicasso
pablopicasso

117031

#yalkuzak bu endişelerimden ve bilincimden neredeyse vasistaslı pencere ben oda da yokken asla açmıyordum.


Bı süreç bu kadar yaratıcı olmamı sağladı🥰 Uzun uzun anlattım ve test sonucu şimdi rahat hava alıyoruz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 315 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80192 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR