Sokak Hayvanları İçin Uygun Bütçeli Hangi Mama?

azmaniko
azmaniko

2018 Puan

Merhaba,
Sokakta baktığım hem yavru hem yetişkin kedilerim var. Elimden geldiğince bazen kuru mama bazen de tavuk ciğer vs haşlayıp veriyorum. Kuru mamaların fiyatları epey arttı malum, her mamayı da yemeyebiliyorlar. Bu ara marketten Catty marka alıyorum onu yiyorlar ama 1er kilo alınca bütçesi ağır gelmeye başladı.
Soruma geçiyorum; kedilerin yediği uygun bütçeli hangi marka mamalar var? 5 - 10kg luk hangisi uygunsa.

3 CEVAP

Warriorsans
Warriorsans

133985

Ben bu sefer en ucuz bulduğum tasty marka aldım 15 kg 285 tl ydi 20 tl kuponla 265 e geldi yerler mi diye korkmuştum ama severek yediler bu gün verdim ilk kez. Onun dışında mito micho enjoy king gibi markalara da bakabilirsiniz. Ben zam gelmeden önce mystic kullandım memnun kaldık baya 15 kg 420 450 arası fiyata bulunuyor şu an bütçeniz yeterse fiyat performans olarak aşırı tavsiye ederim kedilere çok iyi gelmişti ama ayda em az 2 kez kuru mama alıyoruz sokaktakilere yaş mama tavuk vs derken çok masraflı olacağı için alamıyorum artık evdeki kedilerim de var zaten..

Luna_35
Luna_35

726

Mito veya mitcho

NorthNight
NorthNight

16576

Ben denk geldikçe pawmas alıyorum. 10kg 200-210₺ falandı en son. Bir kere denedim sevdiler, taneleride küçük yetişkin olmayanlarda rahat yiyor diye onu alıyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 191 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR