Kedi Narkozdan Ne Zaman Çıkar?

kitirkurabi
kitirkurabi

897 Puan

bugün belediyeye bi erkek kedi bıraktım. aslında 2 tane yakalamıştım ama biri son anda kaçtı :D sabah erkenden bıraktım, öğlen de aldım.şimdi saat akşam 9a geliyor nerdeyse ve hala narkoz etkisinde.yemek vermeyin sadece su koyun dediler ve su içmeye zorlamayın dediler. ben de öyle yaptım.banyoda duruyor, kum kabı, yatak ve su koydum ama sendeleye sendeleye çıkıp geliyor salona sonra da yere düşüyor şapşik. tahmini ne zaman narkozdan çıkar? ya o değil çarpıyor oraya buraya yürüycem diye. taşıyıp yatırıyorum geri geliyor :) ilk kedi kısırlaştırmam oldu. ne normal ne değil emin olamıyorum.

10 CEVAP

JujuAlkn
JujuAlkn

11635

2 saate çikar benimkide boyleydi hatta idrarini tutamadi ayilma sürecinde bide kendi başina yemek yiyemedi benimki sizdede oyleyse siz kabi yanina getirin yedirin içirin bide ilk gün acı çeker ama ertesi gün geçer inşallah

NorthNight
NorthNight

16576

Ortalama bir gün sürüyor. Sabaha hemen hemen toparlamış olur. Gece sık sık kontrol edin ama anestezi etkisiyle kendine zarar verecek bi şey yapmasın.

kitirkurabi
kitirkurabi

897

Takılıp düşüp çarpabileceği her şeyi kaldırdım ortadan. Çok teşekkürler :)

komurlolis
komurlolis

113309

büyük ihtimalle gaz anesteziyle ameliyat olduğu için toparlanması daha uzun sürer genelde 24 saat içinde anestezi tamamen atılmış oluyor vücuttan

komurlolis
komurlolis

113309

pardon gaz yazmışım katı yazacaktım, gaz anesteziyle daha çabuk toparlıyor kediler. ben genelde yaş mama veriyorum ilk önce onu kesin yiyorlar zaten

JujuAlkn
JujuAlkn

11635

Biz kuru mama vermiştik

JujuAlkn
JujuAlkn

11635

Bide kisir mamasi verin yoksa çok hizli kilo aliyorlar

kitirkurabi
kitirkurabi

897

Ama 2 saatten fazla geçti :/ öğlen 12de aldım, şu an saat akşam 21 oldu. Yani biraz toparlandı ama tam değil. Hala etkisinde.

kitirkurabi
kitirkurabi

897

çok teşekkurler komurlolis :)


bir de bir şey soracağım, yarın sabah işe gideceğim, öncesi nasıl mama vermem gerek? yaş mı kuru mu?

kitirkurabi
kitirkurabi

897

JujuAlkn, benimki normalde de hiç kilo almayan bi kedi ama kısır kedi maması veriyorum ben de ne olur ne olmaz :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap