Kedim Suyunu Yere Atıyor

vodootrela
vodootrela

3983 Puan

bu soruyu üçüncü soruşum artık bir çözüm bulmak istiyorum kedim şelalesindeki suyu yere döküyor patisiyle atıyor be bunu aylardır yapıyor yere çiş pedi de koyduk yine de döküyor suyu pis değil her gün de değiştirsem birkaç günde bir de değiştirsem döküyor tüm parkelerim kalktı nolur yardım edin

5 CEVAP

Becatbe
Becatbe

891

Oyun yapıyor belki.
Bıyıkları kenarlarına değmeyecek geniş bir su kabı deneyin.

muffinthecat
muffinthecat

2532

Normal bir kapta su vermeyi denediniz mi? Onda da aynı sorunları yaşayıp yaşamadığınızı merak ettim. Arkadaşın dediği gibi oyun amacıyla yapıyor olabilir. Benim pisilerimden biri de sürekli patisini sokuyordu su kabına. Su kabını evdeki porselen bir çorba kasesiyle değiştirdim. Su içme alışkanlıkları arttı bile diyebilirim.

NorthNight
NorthNight

16576

Bazı kedilerin değişik su içme alışkanlığı oluyor. Patisini sokup patisi içindeyken içen falan..
Ağzı geniş (salata kasesi gibi) bir kapla koyun suyunu altına birde çay tepsisi koyabilirsiniz. Ben 1 litrelik bir cam kaseye koyup altınada a101 de falan satılan küçük metal tepsilerden koyuyorum. İçerken dilinden sıçrayan falan tepsiye geliyor. Suyunu değiştirirken tepsiyide kurulayıp koyuyorum.

vodootrela
vodootrela

3983

teşekkürler arkadaşlar. çelik mama kabına suyu koyduğumda onu da döküyordu. sorun şu ki kedim normalde böyle bir şey yapmazdı en son ameliyat olduktan sonra bu alışkanlığı edindi acaba psikolojik bir şey mi çünkü aklıma başka bir şey gelmiyor. ama dediklerinizi de deneyeceğim.

mervedoganay
mervedoganay

11076

Merhaba, oğlum şelale değil ama normal mama kabında aynı şeyi yapıyordu hep. Patisiyle vurup yarısını döküyor, kalandan da içiyordu. Sürekli siliyordum. Sonra araştırıp bu mama kabını aldım ve hiç dökemedi. Büyüdü o zamana kıyasla ama hala dökemiyor :) Stoğu kalmamış ama belki benzer bir ürün bulursunuz. https://www. t r e n d y o l .com/burmein/ahsap-ayakli-seramik-mama-su-kabi-gri-p-57077624

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 228 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.993 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR