Yaş Mama Ne Kadar Gerekli Önerebileceğiniz Bir Yaş Mama Var Mı?

Bonares
Bonares

2226 Puan

Yaş mama önerisinde bulunur musunuz?

11 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

130791

Hayatı boyunca kuru mama ile beslenen kediler yaşlanmaya başladıklarında böbrek hastası olabiliyorlarmış. Bu nedenle yaş mama ya da su içeren besinler şart.

kimyonesra
kimyonesra

7411

ben schesir ve pro choice yaş mamalarından veriyorum. başka markaları da denedik ama yedikleri şu anlık bunlar

hannnngggg
hannnngggg

115022

nd nutrifeline schesir bu üç markayı tercih ediyorum gimcatte kullanmıştım zamanında me-o da artık kullanmıyorum, kediler etçildir ve sıvı alımı icin yas mama beslenmelerinde önemli bir yere sahip ne kadar cok verebilirseniz o kadar güzeldir yas mamayı arttırdığınız zaman dis temizliğine ekstra dikkat edilmesi gerektiğine inanıyorum

Bonares
Bonares

2226

Teşekkür ederim zaman ayırıp yorum yazdığınız için💐🤗

Minigimmm
Minigimmm

12026

bizimki nd yi sevmedi ama nd, proplan, nutri feline, schesir, royal canin, animonda tercih edilebilecek en iyi yaş mamalar. yani şahsen ben bunlar dışında kullanmıyorum. et oranı önemli içerik kısmına dikkat ederek seçebilirsiniz.


gereklilik konusu içinde şart, illa ki verilmesi gerekiyor diye bir durum yok ama hem kediler çook seviyor, damak zevklerine yaş mama daha çok hitap ediyor hem yemesi kolay onlar icin hem su desteği sağlıyor hemde miniğime bakacak olursam inanilmaz mutlu oluyor moral açısında da olumlu bence😀😀 bu yüzden de ben haftada en az 1 kere en çok 3 kere veriyorum.

komurlolis
komurlolis

113309

nutri feline zeytinli, felicia ton balıklı ve somonlu, nd tavuklu, reflex essential serisi tercih ettiklerim arasında

gokhansultan
gokhansultan

13926

Yaş mama içerdiği nem miktarı dolayosıyla çok gerekli bir besin. Haftada en az 3 konserve veriyorum ben. Nd, schesir, felicia konserve, vets plus delicious kullanıyorum. Miamor kedi çorbası veya normal su ile de sulandırıyorum haftada 2 gün.

Bence yaş mama verilmesi önemli. Scheir ve diğer markalar olmak üzere hepsini denedim ama Ramses sadece royal canin yiyor o da soslu yavru kedi mamasını. Diğer çeşitlerini ağzına bile sürmüyor kısır mamasından nefret etti royal caninin. Ben de mecbur yavru kedi maması veriyorum

cat_expert
cat_expert

12757

Schesir, nd, nutri et oranı en yüksek yaş mamalar. İçeriği de çok kaliteli. Fiyat performans olarak vet’s plus da iyidir et oranı pahalı markalarla yarışır.

cat_expert
cat_expert

12757

Kediler etçil hayvanlardır, hem bu nedenle hem de sürekli kuru beslenme bağırsak ve böbrek sorunlarına neden olabileceğinden özellikle az su içen kediler için yaş mama beslemesi çok önemlidir.

Mia_____
Mia_____

2981

Kedilere kesinlikle kuru mama dışında ek gıdalar verilmeli sulu şekilde ama içinde az et bulunan ve fazla jöleli yaş mamalar bence yarardan çok zararlı ayrıca içinde tatlandırıcı oluyor ben evde kendim tavuk haşlıyorum suyuyla birlikte veriyorum ya da ciğer yumurta arada yoğurt tavuğu da mutlaka suyuyla veriyorum evde kendim yaş mama hazırlıyorum, yaş mamayı da arada bir alıyorum kedime gayet yeterli oluyor afiyetle yiyor . Aldığım zaman nutrifeline schesir kullaniyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 549 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR