Beyaz Dışkı Ve Kaka Yeme Sorunu

ILoveF
ILoveF

8882 Puan

Yaklaşık 1 aylık bir yavru kedimiz var, kediyi sokakta nöbet geçirirken buldum ve veterinerim bir epilepsi ilacı verdi onu düzenli kullanıyorum. Başlarda herşey çok iyidi, çok iştahlı ve zıpır bir kedi. Kedi süt tozu ile besliyorum ve arada bir kaç kuru mama yiyebiliyor. Bazende yaş mama veriyorum. Yaklaşık 2 gün önce huzursuzluk başladı ve kedinin çişini yaptıktan sonra su içer gibi çişini yaladığını fark edip müdahale ettim, derken az sonrada kakasını yapıp yediğini gördüm. Vitamin eksikliği dedi veteriner ve kullandığım aminosolün dozunu arttırmamı söyledi. Dünde genital bölgesinde minik beyaz bir akıntı fark ettim. Veteriner bir süre takip et dedi. Ama kedi çok huzursuz ve ayrıca kakasını da beyaz yapmaya başladı. Var mı başına bunlardan birisi gelen, fikri olan?

6 CEVAP

Aminosol yeterli gelmez bence çok daha etkili bir şey kullanmanız lazım vetexpert in vitamini vardı diye hatırlıyorum veya vetriline, vedavet gibi markaların vitaminlerinden.

teddybal
teddybal

123878

Beyaz dışkı ve genital akıntı vitamin eksikliği değildir daha ciddi bir sorundur diye düşünüyorum, tekrar başka bir veterinere gidin bence daha detaylı değerlendirsin, çok geçmiş olsun.


https://tr.dawiscats.com/bir-kedi-parlak-diski-varsa-ne-yapmali/

JujuAlkn
JujuAlkn

1228

Genital akıntı başka bişey idrar yollarinda bi sorunu var belliki kakasini yemesi ise vitamin eksikliği çok faha etkiki bişey verin

Warriorsans
Warriorsans

133985

Vit eksikliği değil daha farklı sorunları var yüksek ihtimalle. Kesinlikle başka bir veterinere götürün

ILoveF
ILoveF

8882

Yaşadığım ilçede muayene olanakları çok düşük malesef, teşhis için test vs yapmıyorlar. İl merkeze de ulaşımım çok sıkıntı

NorthNight
NorthNight

16576

Beyaz dışkı karaciğer safra sorunlarının belirtisidir. Vitamin eksikliğiyle alakası yok bu işin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 233 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80662 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR