Pro Plan, Hills, Felicia

sudesama
sudesama

7581 Puan

British shorthair golden black 3 aylık yavru kedim 1.5 aylıkken geldiğinden beri proplan kullanıyoruz kilo aldırdı çok tontik tatlı oldu sorun yok 1.5kg kendisi, mama bitmek üzere, ama tüyleri çok dökülüyor ve kaşınıyor kendisi veteriner sorun olmadığını söyledi "ağız kokusu yok, kakada sorun nadiren kabız oluyor şuana kadar 1 kere oldu" enerjik kendisi gücü kuvveti iyi, hills'e mi geçsem acaba tüyleri düzelttiğini duydum? Yoksa kedinin alerjisi olabilir mi Felicia' geçmeli miyim?


4 CEVAP

Hoddie
Hoddie

1985

Merhaba, normalde içerik olarak Pro Plan iyi bir mama değil. Fakat içindeki değerleri öyle bir ayarlıyorlar ki kedilere iyi geliyor bunun nedeni tecrübe. Eski ve çok köklü bir firma, aynı şekilde Hills de öyle kedilere iyi geliyor içerik olarak kötü olsa bile kedilerin çoğuna iyi geliyor. Çünkü tecrübe, mama sektörü açıldığından beri mama üreten firmalar, yani Pro Plan kedinizde sorun yarattıysa Felicia değilde Hills kulanın. Yani benim görüşüm Hills kullanıp memnun kalan, ve kedisine iyi gelen o kadar çok insan var ki.

caitlyn
caitlyn

13036

proplanda ben de kaşıntı sorunu yaşadım, hipoalerjenik mamaya geçince daha iyi oldu, şimdi başka bi mamaya geçicem hipoalerjenik değil o bakalım alerjisi mi varmış mamadan mıymış anlarım herhalde o zaman

pablopicasso
pablopicasso

117032

Hills kitten ı denemenizi öneririm.

Palyaco
Palyaco

218525

Proplan obez sorunu kabiz sorunu yaratan bir mama bunun tek nedeni bugday gluteni dır tüy sağlığı için hills bu konuda iyi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap