Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
fabyanenst sordu.
mlatte cevap verdi.
British shorthair golden black 3 aylık yavru kedim 1.5 aylıkken geldiğinden beri proplan kullanıyoruz kilo aldırdı çok tontik tatlı oldu sorun yok 1.5kg kendisi, mama bitmek üzere, ama tüyleri çok dökülüyor ve kaşınıyor kendisi veteriner sorun olmadığını söyledi "ağız kokusu yok, kakada sorun nadiren kabız oluyor şuana kadar 1 kere oldu" enerjik kendisi gücü kuvveti iyi, hills'e mi geçsem acaba tüyleri düzelttiğini duydum? Yoksa kedinin alerjisi olabilir mi Felicia' geçmeli miyim?
Merhaba, normalde içerik olarak Pro Plan iyi bir mama değil. Fakat içindeki değerleri öyle bir ayarlıyorlar ki kedilere iyi geliyor bunun nedeni tecrübe. Eski ve çok köklü bir firma, aynı şekilde Hills de öyle kedilere iyi geliyor içerik olarak kötü olsa bile kedilerin çoğuna iyi geliyor. Çünkü tecrübe, mama sektörü açıldığından beri mama üreten firmalar, yani Pro Plan kedinizde sorun yarattıysa Felicia değilde Hills kulanın. Yani benim görüşüm Hills kullanıp memnun kalan, ve kedisine iyi gelen o kadar çok insan var ki.
proplanda ben de kaşıntı sorunu yaşadım, hipoalerjenik mamaya geçince daha iyi oldu, şimdi başka bi mamaya geçicem hipoalerjenik değil o bakalım alerjisi mi varmış mamadan mıymış anlarım herhalde o zaman
Hills kitten ı denemenizi öneririm.
Proplan obez sorunu kabiz sorunu yaratan bir mama bunun tek nedeni bugday gluteni dır tüy sağlığı için hills bu konuda iyi
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.